Gabba knickers
13 juli, 2013

Knickers til mænd

By Billig-Mode.dk

Humör knickers Minimum knickers til mænd Gabba knickers

ForhandlerKnickers til mændLæs mere / Gå til forhandler
Vælg mellem næsten 1000 knickers til mænd fra moderne mærker som Humör, Gabba, DND, Minimum, G-star, Selected, Solid og mange flere. Der er mulighed for at spare op til 80 % på moderigtige knickers. Desuden hurtig levering på 1-2 hverdage.

Knickers til mænd står på programmet i denne artikel. Formålet er at guide dig til at finde et par moderne knickers til sommeren 2013. Efter ønske fra mange læsere vil vi komme ind på billige knickers og desuden forsøge at finde gode tilbud og udsalg. I artiklen vil vi komme ind på kendte mærker som Humör, Minimum, DND og Gabba.

Hvad er knickers?

For at starte helt fra bunden, så kunne det måske være relevant for nogen at få forklaret, hvad knickers egentligt er. Knickers er en lidt længere udgave af shorts, som oftest går til lige omkring knæet og primært bruges i sommerperioden.

Humör knickers til mænd

 

Humör knickers til mænd Humör knickers mænd Humör knickers

Hvis du kender bare lidt til det danske tøjmærke Humör, så har du nok allerede set at de overstående knickers er fra netop dette mærke. På blot 6 år (siden 2007) må man sige at Humör har gjort det rigtig godt og oplevet en kæmpe efterspørgsel på bl.a. deres Humör bukser, jakker og ikke mindst knickers, som denne artikel handler om. Der er mange delte meninger om Humör og deres tøj. Der er både den gruppe, der hader Humör tøj og så er der dem der elsker det. Uanset om man er Humör-fan eller ej, så kan man ikke komme uden om at Humör knickers til mænd er moderne. Humör knickers er kendt for deres noget iøjnefaldende farver og hængerøv / baggy. Det er både muligt at købe Humör knickers til mænd i cowboystof og i afslappet sweat kvalitet.

Spar op til 74 %

Skal man kigge prisklassen på knickers til mænd fra Humör, så ligger priserne oftest i mellem 300-500 kr. Målgruppen er forholdvis unge fyre med en anelse poppet stil. På forhandleren som vi linker til øverst i artiklen har de lige nu ikke mindre end 125 forskellige Humör knickers, så der skulle være en god chance for at finde et par til dig og din stil. Derudover er det muligt at spare op til 74 % på knickers fra det danske mærke. Kvalitet vil jeg vurdere til at være middelmådig, men kvaliteten er fin i forhold til prisen.

Gabba knickers til mænd

 

Gabba knickers Gabba knickers til mænd Gabba knickers til mænd

Er man ikke så meget til Humör og deres knickers, så vil du måske bedre kunne lide Gabba knickers. Målgruppen er alt fra unge fyre til moderne mænd op til 30-40 år. Generelt er Gabba knickers til mænd mest populært blandt teenagere, der går op sin stil og gerne vil have kvalitet. Netop kvaliteten er nemlig rigtig, når vi snakker Gabab tøj generelt. Udover kvaliteten er der pasformen som er værd at nævne, når vi snakker om Gabba knickers. Noget af de fleste fremhæver ved Gabba bukser og knickers er at de sidder rigtig godt og behageligt til kroppen.

Gode tilbud – Op til 75 % besparelse på knickers til mænd

Den vejledende pris ligger på omkring 600-800 kr., hvilket naturligvis er i den lidt højere ende. Dog har Smartguy.dk et imponerende udsalg med Gabba knickers til mænd fra kun 199,75 kr. Det vil altså sige at det er muligt at spare op til 75 % på knickers fra Gabba. Gabba er mest kendt for deres denim knickers, men de producerer også knickers i bl.a. army og forskellige mønstrer.

DND knickers

 

DND knickers mændDND knickers DND knickers til mænd

Det tredje bud vi kommer med her på bloggen er DND knickers, som stilmæssigt er en slags blanding mellem Humör og Gabba. En række af DND knickers er en smule baggy samtidig med at de har den samme stilrene som Gabba. DND knickers har i de seneste mange somre været et hit blandt mænd og unge fyre. Den generelle pris ligger på 500-600 kr., men der er heldigvis mange gode tilbud rundt omkring. Der er bl.a. Smartguy.dk, som har tilbud på stort set alle deres knickers fra netop DND. Priserne går fra kun 149,75 og der er op til 79 % besparelse.

Stort sommerhit

De fleste af knickers til mænd, der er blevet sat meget ned er højst sandsynlig fra sidste års eller de forrige års kollektion, men det betyder ikke så meget. Du kan forvente at DND knickers vil blive populære i sommeren 2013, og derfor kunne det være et godt valg til et par nye knickers til klædeskabet.

Læs også: DND bukser

Minimum knickers tilbud Minimum knickers til mænd Minimum knickers

 

I den lidt billigere prisklasse har vi Minimum knickers / shorts til mænd som i de fleste tilfælde koster 400 kr. På trods af at prisen er lav, skal du ikke tage fejl af at kvaliteten er rigtig god. Du kender nok bedst det danske mærke for deres skjorter som er højeste mode lige nu. Er du ejer af en Minimum skjorte, så ved du nok allerede at pasformen er rigtig god og kvaliteten er fantastisk til prisen. Designmæssigt er der en helt del forskel på Minimum knickers til mænd, da der både er enkle knickers i en farve samtidig med at der er knickers med en masse sjove og unikke detaljer.

Vil du vide mere om det danske brand “Minimum” – Så bliv klogere her: http://www.minimum.dk/

Gode tilbud

Man skal være forberedt at Minimum knickers til mænd oftest er i slim-modeller, hvilket gør at de sidder lidt tæt til underlivet. Vi har naturligvis prøvet at finde gode tilbud på Minimum knickers, og vi kan afsløre at det er lykkedes. Smartguy har tilbud på knickers fra Minimum med op til 50 % besparelse.