12 september, 2011

Køb billigt Renati voks online – Pakke tilbud på billigt Renati voks online

By Billig-Mode.dk

Køb billigt Renati voks online. Der er mange gode tilbud på Renati voks online. Vi har fundet nogle af de billigste forhandlere af Renati hårvoks online.

Renati hårvoks priser

Vi har været rundt at kigge på forskellige forhandlere af Renati hårvoks online og har fundet 4 gode forhandlere af Renati voks. Vi har b.la. kigget på priser og levering. Her kan du resultatet:

ForhandlerPrisLæs mere / Køb
Fra DKK 294,00
Fra DKK 298,00
DKK 294,00

Image and video hosting by TinyPic

Forhandlere af Renati hårvoks

Der er rigtig mange forhandlere af Renati voks. Det er ofte muligt at købe Renati voks hos sin lokale frisør og somme tider i diverse supermarkeder. Et helt andet sted man kan købe Renati hårvoks er online. Flere og flere danskere vælger at købe varer over nettet istedet for at gå ned i en butik. Priserne online er tit billige, det er nemt at bestille og man kan få sin varer sendt lige til døren. Det er nogle af fordelene ved at købe varer online. Vi har fundet et par forhandlere online af Renati hårvoks som har nogle super gode priser og har en lav leveringstid, så du kan få din bestilling hurtigt.

Made4Men.dk – Hos Made4men har de et stort udvalg af Renati voks. Made4men.dk har nogle rigtig gode tilbud på Renati voks. De er specielt nogle gode pakketilbud, hvor du kan spare rigtig mange penge, hvis du f.eks. køber en Renati pakke med 6 stk. Renati voks bøtter.

Billigvoks.dk – Billig-voks.dk er muligvis den online butik med det største udvalg af hårvoks. Udvalget er stort og priserne er i bund. Billigvoks.dk er en meget populær online butik, som b.la. på Trustpilot.dk har fået nogle fantastiske gode anmeldelser af kunder, som du kan se på her: Anmeldelser af Billigvoks.dk
De har desuden en lang række gode tilbud på billig hårvoks, så det er helt klart værd at tjekke siden ud.

Nicehair.dk – De har et stort udvalg af Renati hårvoks. Priserne på Renati voks er gode og de har nogle rigtig fede pakketilbud på Renati voks, hvis du køber flere bøtter Renati voks på en gang.

Image and video hosting by TinyPic

Rabat ved køb af større mængder

Du kan spare rigtig mange penge ved at købe Renati hårvoks i større mængder. Mange forhandlere af Renati voks har ofte nogle pakketilbud, hvor stk. prisen ofte er meget lav. Hvis man kun køber 1 bøt af gangen kan det hurtigt blive dyrt i længden, så det kan tit betale sig at købe i større mængder. Ved de fleste forhandlere vil stk. prisen være lavere, desto flere bøtter du køber. Et alternativ kan være at man kan dele et pakketilbud med en eller flere venner.

Image and video hosting by TinyPic

Renati voks – Strong Hold, Rock Hard, Paste, Soft hold, Glossifier Bodifier og MattMud

Renati voks har 6 forskellige typer, som alle har nogle egenskaber og passer bedst til nogle specifikke hårtyper. Det kan være en god idé at vide lidt om de forskellige Renati hårvoks produkter, så man ved hvilken der passer bedst til en selv.

Billig (Renati Strong / Straight Hold) voks – Renati Strong Hold voksen har for nylig skiftet navn til Renati Straight hold, men heldigvis er indholdet stadig det samme. Den billige Renati Straight Hold voks giver et rigtigt stærkt hold, så frisuren kan holde sig flot gennem hele dagen. Denne billige Renati voks gør ikke håret stift, så du kan style håret selv flere timer efter du har taget voksen i. Renati Straight Hold voks giver håret en rigtig flot glans. Denne voks er vandopløselig og kan nemt skylles ud med vand, og evt. noget sæbe for at få det hele ud. Desuden har Renati Straight hold hårvoksen en dejlig duft. Voksen er bedst til kort hår, og kan bruges til både mænd og kvinder.

Billig (Renati Hard Rock) voks  – Hard Rock voks fra Renati giver et utrolig godt hold og giver desuden et mat look. Denne voks er god til stort set alle hårlængder. Renati Hard Rock hårvoksen er rigtig god til dem der gerne vil sætte deres hår lidt vildt. Den er b.la. god til at lave strithår og spikes med.

Billig (Renati Paste) voks – Renati Paste voks giver håret et stærkt hold og er desuden meget glansfuld når den kommer i håret. Det er en voks der er nem at arbejde med hele dagen igennem, fordi den ikke stivner så meget at man ikke kan sætte det igen.

Billig (Renati Soft Hold / Identity Mud Max) voks – Renati Soft hold voksen har for nylig skiftet navn til Renati Identity Mud Max, men indholdet er præcist det samme osm før. Denne voks giver et fornuftigt hold og også en flot glans i håret. Denne voks er speciel godt til langt hår. Kan både bruges af kvinder og mænd.

Billig (Renati Hair Polish) voks – Renati Hair Polish hårvoks er en voks der giver håret mere fylde. Denne voks fra Renati giver en rigtig flot glans. Den er faktisk god til stortset alle hårtyper og hårlængder.

Billig (Renati Mattmud) voks – Renati Mattmud voks er rigtig god til kort hår. Denne voks giver håret et suverænt godt hold. Det giver et rigtig flot shine. MattMud voksen fra Renati er vandopløsnere og kan derfor nemt skylles ud af håret.

Image and video hosting by TinyPic

Information om Renati

De lækre hårprodukter fra Renati er blevet udviklet af en kendt italiensk frisør Terence Renati. Renati har specielt fået rigtig stor succes med deres hårprodukter i Skandinavien, hvor mænd er vilde med Renati produkterne. Manden der står bag Renati hårprodukterne har et stort fokus på kvalitet og miljø. Renati hårprodukter er meget populær i b.la. Danmark, og er uden tvivl en af de mest sælgende hårvoks til specielt unge fyre og mænd. Besøg Renatis firmaside: http://www.terencerenati.com/

Image and video hosting by TinyPic

Populære produkter

Billige New Era caps

Billige Royal bukser tilbud

Billige Björn Borg underbukser til mænd