Rød butterfly
21 november, 2012

Køb butterfly til mænd

By Billig-Mode.dk

   

ForhandlerButterfliesKøb her / Gå til forhandler
Hos StyleGuy.dk har de et stort udvalg af billige butterflies til mænd og unge. På siden kan du købe moderne butterflies til festen. Webshoppen har en hurtig levering på kun 1-2 dage.

Vil du være med på moden, så skal du have en smart butterfly. Vi vil i denne artikel komme ind på, hvorfor det er så trendy at eje en butterfly, hvor du kan købe billige butterflies og til hvilke lejligheder, du kan bruge en butterfly. Hvis du ikke ønsker at læse hele artiklen, kan du naturligvis også bare gå direkte til forhandleren, som vi linker til denne gang med butterflies.

Butterflies til mænd

Selvom kvinder også kan bære butterflies, så er det primært mænd, der benytter butterflies, og det er derfor butterflies til mænd, vi vil koncentrere os om denne gang. Skal man være ekstra fin til en festlig lejlighed, så kan et smart accesorie som et slips eller butterfly hjælpe rigtig meget på det. En flot skjorte og et par moderne jeans kan godt være stilfuldt, men skal stilen være helt i top, så er en butterfly en rigtig god mulighed. De danske mænd har de seneste år fået øjnene endnu mere op for butterflies som nærmer sig den samme popularitet som
billige slips.
Køb butterfly online, hvor der er et kæmpe stort udvalg. Der findes i store træk to typer butterflies:

  • Butterflies med clips – Disse butterflies er allerede bundet, og det eneste man skal gøre er at sætte klipsen og justere størrelsen på butterflyen efter behov.
  • Selvbinder butterflies –  Dette er en lidt mere kompliceret type som kræver at man ved hvordan man binder en butterfly. Dette kan ikke anbefales for dig, der ikke har erfaring med at binde en butterfly.

Der kan købes butterflies i utallige flotte og friske farver. Derudover er forskellige størrelsen på selve butterflyen og kvaliteten kan variere meget fra butterfly til butterfly. Ikke nok med at man kan købe en butterfly i rigtig mange forskellige farver kan man bl.a. også købe stribede, mønstrede og tofarvede butterflies som også er meget populære. Der er både butterflies til mænd med klassisk, men også til den mere funky mand, der gerne vil have et butterfly med en masse liv og energi i. Her er nogen af de mest populære butterflies lige nu:

  • Sort butterfly<- En rigtig klassiker
  • Blå butterfly
  • Hvid butterfly <- Endnu en hel klar klassiker som enhver mand bør eje
  • Rød butterfly

Den mest populære er uden tvivl den sorte butterfly, og det er egentlig ikke så overraskende, for en sort butterfly kan bruges til stort set alle skjorter, jakkesæt og blazere. En sort butterfly vil dog nok fungere bedst sammen med en skjorte, mens mænd der bruger jakkesæt bør kigge på slips i stedet.

Billig butterflies

Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange forhandlere af butterflies, men priserne kan være vidt forskellige fra den ene til den anden. Mens nogen forhandlere sælger butterflies til 300-400 kr. er der andre der sælger billige butterflies fra 69 kr. Vi går efter de billige, og vi gætter også på, at du gerne vil have en billig butterfly, og det kan du få hos StyleGuy.dk som har et stort udvalg af slips og butterflies. Køb butterfly i dag hos den nævnte forhandler og spar rigtig mange penge på et fantastisk accesorie.