Moderigtig cyklist
27 maj, 2019

Kom moderigtigt gennem sommerens cykelture

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Artiklen er en reklame

Det kan altså være svært, dét der med at have styr på moden og suse af sted på cyklen samtidig. Du kender sikkert følelsen af at være helt smurt ind i sved, når du møder op til venindebrunchen, så du må ud på toilettet og duppe panden. Det er frustrerende, når tingene ikke spiller, men heldigvis er der hjælp at hente. Her får du forslag til, hvordan du kan gøre cykelturen lidt mere moderigtig og elegant.

Let og lyst tøj

Når du skal klæde dig på til cykelturen, er det en god idé at tage noget på, som du ikke sveder alt for meget i. For eksempel er en langærmet skjorte eller en stram kjole dårlige ting at have på, når solen skinner. Det samme gælder for tøj i meget mørke farver, for som bekendt absorberer disse, især sort, solens stråler. Dette gør, at din cykeltur bliver både ubehagelig varm og våd af piblende sved.

Hvad skal du så tage på i stedet? Det er en god idé at give de lyse farver en chance – det behøver ikke kun at være hvid, så længe det ikke bliver for dunkelt. Du kan også vælge outfits med en lys base, som gøres interessant af en masse prints. De må gerne være mørke i farverne, så længe størstedelen er lyst.

Det er også en god idé at tage løst og let tøj på. Store, flagrende kjoler er ideelle, fordi de tillader en masse dejlig luft at komme ind. Tynde silkeskjorter eller lignende materialer er ligeledes gode, fordi de giver din hud lov til at ånde. Du kan eventuelt supplere med en solhat for at tage de værste stråler.

Få tasken af ryggen

Der findes mange flotte rygsække, og du har sikkert også en favorit. Men de er altså bare ikke specielt smarte, når varmen er på sit højeste. De sidder tæt ind til kroppen, og derfor varmer de den op, samtidig med at de tit klistrer fast.

I stedet kan du overveje en cykeltaske. Cykeltasker er smarte, fordi de ikke sidder fast på dig, men på cyklen. På den måde slipper du helt for et ekstra lag, som gør turen mere svedig end højest nødvendigt. Man kan få mange smarte cykeltasker i forskellige farver og designs. Så selvom de måske ikke er den oplagte accessory for modeelskeren, bør du nok kunne finde en, der passer til dig.