Kortærmet skjorte
12 juni, 2013

Kortærmede skjorter til mænd – Kortærmet herreskjorte

By Billig-Mode.dk

Kortærmede skjorter til mænd Kortærmet herreskjorte Kortærmet skjorte

ForhandlerKortærmede skjorter til mændLæs mere / Gå til forhandler
Smartguy har uden tvivl et af Danmarks største udvalg af kortærmede skjorter til mænd. Du kan shoppe mellem mærker som Selected - G-star - Humör - Iceman - Blend - Minimum og mange, mange andre.
Hardcasa forhandler kortærmede herreskjorter fra mærker som Selected, Superdry, Fueld, Adrian Hammond m.m.

Kortærmede skjorter er et must-have i denne sommer, hvor vi allerede har oplevet temperatur op mod 25 grader. I denne artikel skal det handle om kortærmede herreskjorter med fokus på mærker, pris og den generelle modetrend. Vi har derudover fundet frem til en række forhandler af kortærmede skjorter, som vi har henvist til over denne tekst.

Kortærmede skjorter til mænd

Alt peger på at vi får en lang og ikke mindst varm sommer i Danmark, så derfor skal de store trøjer skiftes ud. Har man planer om at rejse sydpå til sommer, har man endnu mere grund til at finde sommertøjet frem. Hvis man ikke ønsker at skulle svede sig i gennem hele sommeren, bør man gemme de langærmede skjorter væk for en stund og i stedet få investeret i nogen kortærmede skjorter. En klassisk kortærmet skjorte går til over albuen og gerne et stykke længere op af overarmen. I de forrige år har kortærmede skjorter til mænd fået et formidabelt comeback i modeverdenen, og man kan forvente at kortærmede skjorter bliver det helt store hit i 2013.

Praktisk og samtidig smart

Kortærmede skjorter til mænd er først og fremmest utrolig praktiske, når solen skinner på os og temperaturen nærmer sig tropiske tilstande. Når temperaturen kommer over de 20 grader, vil det i de fleste tilfælde være alt for varmt i en langærmet skjorte, og derfor er en skjorte i kortærmet tilstand det mest praktiske.

Kortærmede skjorter herre  Kortærmet skjorte mand Kortærmet skjorte mænd

Skab det rette sommerlook

Et alternativ til en kortærmet skjorte vil være en t-shirt. Dog er en kortærmet skjorte mest attraktiv, hvis man gerne vil være lidt fin i tøjet. Med en kortærmede skjorte kan man nemlig køre det stilfulde look samtidig med at man er iklædt det perfekte sommertøj. Vi anbefaler at kombinere en kortærmet skjorte med et par smarte knickers eller shorts fra f.eks. Gabba, G-star, Levi’s m.m. Vi fraråder at man kombinerer en skjorte med et par sportsshorts fra f.eks. Nike eller Puma. Med en kortærmet skjorte kan man være fin uden at det skal blive alt for fornemt.

Kortærmede herreskjorter

Du sidder måske og læser denne artikel og undrer dig over, hvorfor vi har valgt kun at rette den mod mænd. Det har vi gjort af den simple årsag at kortærmede skjorter uden tvivl er mest populære blandt mænd. Går man en tur i gennem ens lokale by eller på stranden en sommerdag, så vil man se rigtig mange mænd iklædt en kortærmet skjorte.

Disse mærker anbefaler vi

Vi har lavet en lille liste over de mærker, vi anbefaler til dig, der er på udkig efter en kortærmet herreskjorte. Mærkerne på listen er udvalgt ud fra hvilke mærker, der designer stilfulde skjorter, der garanterer god kvalitet og som kan købes til en fornuftig pris.

  • Solid
  • Jack & Jones
  • G-star
  • Humör
  • Minimum
  • Selected
  • Superdry

Alle de overstående mærker forhandles hos de henviste forhandlere (Smartguy og Quint) øverst i artiklen.

Kortærmet herreskjorte til fritid og fest

En kortærmet skjorte er smart uden at blive alt for formel. Dette betyder at du kan bruge skjorten til både arbejde og fritid samt til festlige arrangementer. Alt efter hvilken skjorte du køber er der naturligvis kortærmede skjorter til mænd, der passer bedst til fritid fremfor fest og omvendt.