Bedste krøllejern
2 april, 2014

Krøllejern test

By Billig-Mode.dk

Krøllejern test

Krøllejern tilbud

Det er ikke så længe siden, at vi udgav en stor test af glattejern her på bloggen. Denne test blev modtaget positivt og vi modtog en masse positiv respons. Derudover var der mange, der ønskede en krøllejern test, og her kommer den så. Artiklen er altså relevant for dig, der kigger efter et nyt glattejern af den ene eller den anden grund. Det har ikke så meget at sige, om du før har ejet et krøllejern, eller om du aldrig før har ejet et krøllejern. Målet ved denne test er at finde det bedste krøllejern anno 2014. Vi kan allerede afsløre nu, at vi vil præsentere jer for virkelig gode krøllejern, samtidig med at vi har udvalgt nogle billige krøllejern med stor funktionalitet

Disse parametre har vi haft fokus på i testen:

  •  Brugervenlighed – Der er ikke noget ved at købe et fancy krøllejern, hvis man ikke kan finde ud af at bruge det. Derfor mener vi at brugervenlighed er en meget vigtig faktor.
  • Opvarmningstid – Dernæst er opvarmningstid også rigtig vigtig, da du naturligvis ønsker at komme i gang med at ordne håret så håret som muligt. Ved de fleste krøllejern er det angivet, hvor lang opvarmningstid der er.
  • Funktionalitet – Et hvert krøllejern kan naturligvis lave krøllet hår, men det er ikke alle krøllejern, der er lige gode til det formål. Det er meget forskelligt fra krøllejern til krøllejern, hvor mange forskellige muligheder der er.
  • Vægt – Det lyder måske lidt skørt, men det er faktisk også vigtigt, hvor meget krøllejernet vejer. Hvis du køber et krøllejern, der vejer en del, så vil du hurtigt blive træt i armene og skulderne.
  • Pris – Et krøllejern til 2000 kr. behøves nødvendigvis ikke være bedre end det til 1000 kr. Vi kigger på, om der evt. er alternativer med samme funktionalitet og brugervenlighed til billigere penge.

Bedste krøllejern 2014

HH Simonsen krøllejern

Mærke: HH Simonsen

Pris: Ukendt

Forhandler: Nicehair.dk 

I vores krøllejern test kom vi frem til, at dette var det bedste krøllejern anno 2014. Det er sjældent, at man kan finde billige krøllejern med funktionalitet i topklassse, men det er lykkedes denne gang. Det er et nyudviklet krøllejern, som er meget praktisk til at tage med på ferie. Du behøves ikke bekymre dig om trætte arme og skuldre, for dette HH Simonsen krøllejern er meget let.

Dette krøllejern giver uanede af muligheder, som du kan eksperimentere med. Sammenligner man med HH Simonsen vs1, så har dette krøllejern en større omkreds på selve krøllejernet. Dette krøllejern er udstyret med et håndtag af gummi, som er behageligt at have greb om. Ledningen er 2,2 meter lang, hvilket er en ganske fornuftig længde.

Remington Pearl Wand krøllejern

 

Mærke: Remington

Pris: 279,80 kr.

Forhandler: Smartgirl.dk

Det blev ikke til en 1. plads i denne omgang, men i stedet tager Remington 2. pladsen med deres populære krøllejern med navnet “Pearl Wand”. Dette krøllejern er kendt for at give et glattere slid gennem håret, samtidig med at det giver din styling en længere holdbarhed. Temperaturen på krøllejernet kan varieres fra 130-210 grader. Med dette krøllejern kan du lave naturlige- og smukke krøller.

I forhold til opvarmningstid er dette krøllejern i særklasse, da det er klar til brug efter 30 sekunders opvarmning. Du kan altså komme i gang med at lave fine krøller med det samme, hvilket er en fordel, hvis man har begrænset tid til at gøre sig klar. Såfremt du kommer til at efterlade krøllejernet tændt, så er der heldigvis en autosluk-funktion, som slukker jernet efter en time. Du kan selv bestemme temperaturen på krøllejernet, hvor det anbefales, at du benytter dig af temperaturlåsen, så temperaturen er konstant.

Kigger vi praktiske ting, så har dette Remington krøllejern en ledning på 3 meter. Sidst, men ikke mindst er du sikret 3-års garanti på dette produkt.

Babyliss krøllejern

Mærke: Babyliss

Pris: 269 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

Der er rigtig mange, der efterspørger et 38mm krøllejern som dette, som er et af de absolut bedste. I vores krøllejern test ender dette produkt på 3. pladsen, som skyldes flere forskellige grunde. Det er et krøllejern til store krøller. Hvis du er typen, der godt kan lide store krøller, så er et Babyliss krøllejern nok noget for dig.

Det tager kun ganske kort tid, før dette krøllejernet er opvarmet til de optimale 180 grader. Der er 10 forskellige temperaturindstillinger, som du kan bruge efter behov. Krøllejernet er med pivot funktion, som sørger for at ledningen ikke bliver snoet under brug. Hvis du leder efter et forholdsvis stort krøllejern, så kunne dette produkt være en mulighed.

Produktet egner sig bedst til langt- og mellemlangt hår. Grunden til at produktet ikke har fået en 1. eller 2. plads i vores krøllejern test skyldes, at brugervenligheden ikke er helt i top. Det kræver nemlig noget øvelse, før man har helt styr på krøllejernet. Produktet får 4 ud af 5 stjerner hos Nicehair.dk – Bedømt ud fra to anmeldelser.

OBH krøllejern

Mærke: OBH

Pris: 399 kr.

Forhandler: Ellos.dk

Det sidste produkt der har fået en kåring i vores krøllejern test er dette OBH krøllejern, som får en 4. plads. Rent designmæssigt er det måske ikke nogen skønhed, men det er alligevel en rigtig effektiv styler. Det består af to curlere, som er henholdsvis 22 og 38 mm., som primært bruges til små krøller og fald. Piggene på jernet er med til at sikre, at krøllerne holder formen, når håret løsnes fra børsten.

Ledningen er på 2,8 meter, hvilket er en rigtig fin længde. Dette OBH krøllejern kører på 600 watt og har to forskellige hastigheder. Vægten er 600 gram, hvilket ligger i den lave ende sammenlignet med andre krøllejern. Produktet fortjener desuden 4. pladsen i vores krøllejern test, da det kan bruges til både tørt- og fugtigt hår.