armbånd til kvinder
1 juli, 2015

Kvalitets smykker til hverdag og fest

By Billig-Mode.dk

kvalitets smykker

Sommeren er over os, og det er en perfekt anledning til at købe nye og smukke smykker. Moden indenfor smykker og accesories ændrer sig konstant, og det kan være svært at holde sig opdateret med de nyeste modetrends. Moden indenfor smykker og accesories afhænger også af den enkelte årstid. Sommeren er den årstid, hvor der er bedst mulighed for at få vist alle sine flotte og feminine smykker frem. I artiklen kan du blive klogere på, hvad der hitter indenfor smykker og design i sommeren 2015. Du vil tilmed blive præsenteret for en ny dansk forhandler, hvor du kan gøre en fremragende handel på smykker til kvinder.

Elegante armbånd

Et flot armbånd bør være et must-have for enhver kvinde. Når man går rundt med bare arme om sommeren, er der rig mulighed for at få brugt alle sine armbånd. Man kan med fordel købe et moderne armbånd, som man kan bruge til både hverdag og fest. Der findes rigtig mange typer af armbånd – både armbånd med sten, ring, kugler m.fl. Den store fordel ved et armbånd er, at det kan bruges til stort set alle anledninger.

armbånd til kvinderPris: 295 kr.

Forhandler: Jewelier.dk

Her er et eksempel på et stilrent og tidsløst armbånd, som kan bruges af alle piger og kvinder uanset alder. Du får et armbånd med en simpel kæde og et feminint, hjerteformet vedhæng. Dette armbånd kan købes i tre forskellige farver.

 

Smukke halskæder

En halskæde er ligeledes et uundværligt accesorie, som kan være med til at sætte prikken over i’et på din sommerstil. Halskæder kan købes i alle afskygninger, og der er garanti noget for enhver smag. Der findes store halskæder til festlige anledninger, ligesom der findes mere simple halskæder til hverdag. Ydermere findes der halskæder, som kan bruges til alle lejligheder.

halskæder til kvinderPris: 575 kr.

Forhandler: Jewelier.dk

Vil man skille sig ud fra mængden og skabe positiv opmærksomhed, så kan man iklæde sig denne smukke sølvhalskæde. Der er tale om en unik halskæde til kvinder, som differentierer sig i forhold til sit vedhæng.

Vedhænget består af en stjerne og en kugle, som kan købes i forskellige farver. Halskæden er lavet af gode materialer, og du kan forvente at få en halskæde med lang levetid

 

 

Smykker hos Jewelier.dk

I denne artikel er du blevet præsenteret for nogle af de smykker, du kan købe hos Jewelier.dk. Det er første gang, at vi har besøgt denne forhandler, så vi vil naturligvis komme med en kort introduktion til webshoppen. Jewelier er en dansk forhandler af kvalitets smykker til kvinder, hvor du kan finde eksklusive- såvel som billige smykker.

Disse fordele får du hos forhandleren:

  • Stort udvalg af smykker til kvinder i høj kvalitet fra forskellige brands (øreringe, halskæder, armbånd, ringe m.m.)
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering (1-3 dage)
  • Prisgaranti
  • Kundeservice i høj klasse (svar på e-mails indenfor 6 timer)

image006-1