Lacrosse
25 december, 2014

Lacrosse gummistøvler

By Billig-Mode.dk

Vi har skrevet utallige artikler om gummistøvler, men det er hermed første gang, at vi kigger på producenten Lacrosse. Har du i tankerne at købe et par Lacrosse gummistøvler, så vil denne artikel kunne hjælpe dig med inspiration, prisinfo og henvisninger til forhandlere. Lacrosse producerer gummistøvler, som skiller sig ud fra andre gummistøvler, hvilket vi vil komme meget mere ind på i dette blogindlæg.

Lacrosse gummistøvler online

Lacrosse

Lacrosse er en amerikansk producent med historie tilbage til 1897 og er i dag kendt for at producere gummistøvler til både mænd, kvinder og børn. Producenten er især blevet rost for deres funktionelle produkter i høj kvalitet, som typisk består af blødt naturgummi. Kendetegnet ved Lacrosse gummistøvler er, at de er udstyret med en solid sål med god stødabsorbering. Lacrosse er et kendt skomærke i hele verden og har i de seneste 10 års haft stor succes på det danske marked.

Lacrosse gummistøvler tilbud

Lacrosse producerer gummistøvler som befinder sig mellemprisklassen. Der er rigtig mange forhandlere af gummistøvler fra Lacrosse, hvilket gør det attraktivt at lede efter den forhandler med de billigste priser. Vi har besøgt forhandleren Netskobutik.dk, hvor vi har fundet en masse gummistøvler til attraktive priser. Nedenfor vil vi præsentere jer for nogen af dem:

Lacrosse gummistøvlerPris: 600 kr.

Forhandler: Netskobutik.dk

Her ser du en kort gummistøvle i en ny og forbedret version. Modellen hedder Hampton og er en af de mest populære Lacrosse gummistøvler i øjeblikket. Den forbedrede udgave er udstyret med en sål, hvor der er et ekstra lag stødabsorbering, ligesom den har fået et bedre vejgreb. Disse gummistøvler er foret med neopren, mens ydersiden er naturgummi.

Gummistøvlerne er normale i størrelsen, og du kan derfor blot vælge din almindelige skostørrelse ved bestilling. Lacrosse “Hampton” gummistøvler kan købes til både børn, damer og herre. Hos forhandleren kan du også finde Hampton i henholdsvis gul, leopard og rød.

Lacrosse gummistøvler dame

lacrosse hampton gummistøvlerPris: 600 kr.

Forhandler: Netskobutik.dk

Modellen er den samme som den øvrige gummistøvler – nemlig Hampton. Ikke desto mindre kunne vi ikke lade være med at lægge mærke til disse Lacrosse gummistøvler med leopard print til damer. Med leopard udenpå og sort neopron indvendig er det den oplagte gummistøvle til kvinden, der gerne vil have noget praktisk fodtøj og fortsæt se feminin ud.

Det er nemt at tage disse gummistøvler af og på, da den har stropper både foran og bagpå, hvilket også kan ses på billedet.

Lange gummistøvler fra Lacrosse

lacrosse gummistøvler tilbudPris: 700 kr.

Forhandler: Netskobutik.dk

Selvom Lacrosse er mest kendte for deres korte gummistøvler, som kan købes i en række farver, så producerer de også “almindelige” lange gummistøvler. Disse Lacrosse Grange gummistøvler er lavet til kvinder og bærer præg af høj kvalitet. Støvlen er foret med neopren indvendig, mens støvlen også er udstyret med en kort hæl.

I skrivende stund kan disse gummistøvler købes i str. 36, 37, 39 og 41. Såfremt støvlerne ikke er tilgængelig i din størrelse, kan du med fordel kontakte forhandleren og evt. bestille dem hjem i den ønskede størrelse.

 

Kilde: http://www.lacrossefootwear.com/

Andre artikler om gummistøvler: