EOS læbepomade
4 januar, 2014

Læbepomade

By Billig-Mode.dk

Skærmbillede 2014-01-04 kl. 18.41.28

Billig-Mode.dk har eksisteret i knap 3 år, og vi har fået flere mails fra kvinder, der har efterspurgt en artikel om læbepomade. Vi har derfor besluttet os for at skrive denne artikel om læbepomade, hvor du kan blive klogere på, hvordan du finder den rette læbepomade. Døjer du med tørre læber, så vil du uden tvivl finde dette indlæg relevant.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en læbepomade:

  • Hold dig fra produkter med stoffer som parabener, gluten og petrolatum. Måske kan du blive fristet af den billige pris, men du bør tænke på din sundhed i dette tilfælde.
  • Derudover bør du være opmærksom på smagen, når du køber læbepomade. Nogen er med smag, mens andre er helt neutrale.
  • Hvis du døjer med allergi (f.eks. parfumeallergi), så bør du være ekstra opmærksom, når du kigger på produkter mod tørre læber. Er du allergiker, så anbefaler vi, at du går efter en økologisk læbepomade.

Vi anbefaler denne læbepomade

EOS læbepomade

EOS læbepomader kan købes til 45 kr. hos Cleanskin.dk – Find dem her!

Vi har testet rigtig mange læbepomader, og det har været svært at udvælge den bedste. Dog er det lykkedes os at finde en testvinder, som er læbepomader fra EOS. EOS er et mærke, der bliver forhandlet over hele verden, og de har fået mange priser for deres produkter. EOS har især fået succes, fordi de producerer læbepomader, der er 95 % økologiske og ikke mindst 100 % naturlige. Derudover er deres læbepomader blevet rost for at være velduftende og give fugt i rigtig mange timer.

Det er muligt at købe EOS læbepomader med en lang række forskellige smag, bl.a. lemon, jordbær, vanilje og mange andre smagsvarianter. Deres læbepomader er glimrende til tørre læber. Der er også tænkt over designet af, som er simpelt og elegant og er kendt som er ægget.  Vi forsøger altid at finde en relevant forhandler til det omtalte produkt, og det er heldigvis lykkedes endnu engang. Hos Cleanskin.dk koster en EOS læbepomade blot 45 kr., som er en rigtig skarp pris.

Vi anbefaler at man handler på nettet, da priserne ofte er billigere, leveringen er hurtig, stort udvalg og ikke mindst slipper man for at stå i kø.