7 november, 2014

Læderbukser dame

By Billig-Mode.dk

læderbukser

Efter utallige mails fra vores kvindelige læsere har vi nu overgivet os og udgiver nu en artikel om læderbukser til damer. Vi har besøgt en række danske forhandlere for at finde de mest populære læderbukser til kvinder fra både kendte og mindre kendte producenter. Vi har gennemsøgt markedet for læderbukser og har fundet frem en masse inspiration til jer

læderbukser til damer

Læderbukser til kvinder

De danske kvinder (og mænd for den sags skyld) er vilde med læderbukser. Efterspørgslen er steget markant de seneste år, og det samme gælder udvalget. Hvis du leder efter et par læder bukser, så har du mange flere muligheder i dag, end du havde for bare 5 år siden. Danskerne er tilsyneladende vilde med alt tøj, der er lavet af læder. I den forbindelse er det også moderne at bære læderjakker og læderhandsker. For mange år tilbage var det kun rockere, der gik i lædertøj for at opnå et råt look. I dag er læderbukser uden tvivl mest i modebilledet, hvor kendte mennesker og andre trendsettere jævnligt bliver set i lædertøj. Alle kvinder kan i princippet bære et par læderbukser. Udfordringen ligger i at kombinere tøjet, således at overdelen passer godt med bukserne.

Eksklusive læderbukser

læderbukser dameProducent: Plein Sud

Pris: 9595 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I den helt dyre prisende har vi kigget på et par luksuriøse læderbukser fra producenten Plein Sud. Stilmæssigt vil disse skindbukser kunne fungere til både fritid og fest. Det er muligt at købe bukserne i str. 34-42. Da der er tale om et eksklusivt produkt, er der dog et begrænset lagerantal. På nuværende tidspunkt er der kun 1-3 stk. på lager i hver størrelse.

 

 

Læderbukser i mellemprisklassen

læderbukser kvinderProducent: G-star

Pris: 2895 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I den lidt billigere prisende har vi kigget på disse G-star læderbukser til kvinder, som kan købes til en fornuftig pris. Stilmæssigt vil disse bukser passe bedst til unge piger / kvinder. Der er både sidelommer og baglommer, hvilket kan være ganske praktisk i mange situationer.

 

 

Billige læderbukser

læderbukser til kvinderProducent: Gipsy SHAKIRA

Pris: 999 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I den helt billige prisende fik vi øje på disse Gipsy SHAKIRA læderbukser, som kan købes til under tusinde kroner. Sammenligner man med ander læderbukser, så er det en meget fordelagtig pris. I forhold til pasform skal du dog være opmærksom på at disse bukser er små i størrelsen.