Merle_handske-_sort_13
28 oktober, 2014

Læderhandsker til mænd og kvinder

By Billig-Mode.dk

læder handsker

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, hvilket er grunden til, at vi nu har kigget på læderhandsker til mænd og kvinder. I artiklen vil vi komme kort ind på trenden med læderhandsker, samtidig med at vi vil præsentere jer for en masse produkter. Vi har som traditionen tro fundet en forhandler, hvor du har mulighed for at købe både korte- og lange læderhandsker. I de følgende afsnit kan du blot læne dig tilbage og suge viden og inspiration til dig.

læderhandsker til mænd og kvinder

Læderhandsker

Læderhandsker er efterhånden en trend, som har eksisteret i mange år. Dog er det tydeligt, at efterspørgslen på handsker fremstillet af læder har været stødt stigende de seneste år. Tager man udgangspunkt i søgninger på Google, vil det fremgå, at læderhandsker er mest populære blandt mænd i øjeblikket. Populariteten gælder ligeledes for andet tøj og beklædningsgenstade lavet af læder – heriblandt læderjakker, lædershorts og læderbukser. Lædertøj er for dig, der kan godt lide et moderne og samtidig en anelse råt look. I tidernes morgen var det primært rockere, der var kendt for at iklæde sig tøj af læder. I dag klæder unge som gamle og mænd som kvinder sig i lædertøj. Kigger man på årets trends, så er især lange læderhandsker til kvinder et stort hit.

Læderhandsker – herre og damer

I vores indledning konkluderede vi, at læderhandsker er populære blandt både mænd og kvinder. Derfor har vi naturligvis fundet frem til en butik, hvor man kan købe handsker til begge køn. I dette afsnit vil vi præsentere dig for nogle af de mest populære læderhandsker online. Skulle ingen af handskerne være noget for dig, så kan du blot vælge at klikke dig forbi forhandleren og se deres øvrige udvalg. I skrivende stund har Carriealong.dk et udvalg på ikke mindre end 106 handsker, som alle er fremstillet af læder.

Hestra

læderhandskerProducent: Hestra (herremodel)

Pris: 549 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Når emnet er læderhandsker, kan man nærmest ikke komme udenom at kigge på producenten, Hestra. Vi har tidligere skrevet en artikel om Hestra, som producerer handsker i meget høj kvalitet.

Handskerne, som du ser til venstre er en herrehandske i hjorteskind og med blødt fleecefoer. Derudover har disse Hestra handsker en strikket kant, som sidder tæt og luner ved håndledet. Du skal købe disse handsker, hvis du prioriterer kvalitet og design højt.

Farven er mørkebrun, mens den strikkede kant ved håndledet er sort.

 

Belsac


Belsac læderhandsker damerProducent: 
Belsac (damemodel)

Pris: 499 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Leder du efter et par damehandsker lavet af læder, så kunne disse Belsac handsker meget vel være noget for dig. Det er et par grålige handsker med nitter, som giver handsken et unikt og råt look. Handsken er fremstillet af blødt lammeskind, mens foret er uldent strikket.

Modelnavn: 73

 

 

Merle

lange læderhandskerProducent: Merle (damemodel)

Pris: 299 kr.

Forhandler: Carriealong.dk

Den sidste producent vi har kigget nærmere på er Merle, som producerer læderhandsker til en meget overkommelig pris. Det er en damehandske i lammeskind i en frisk orange farve. De fleste læder handsker er enten sorte eller brune, så du har mulighed for at skille dig ud med disse orange handsker.

Forhandleren har lige nu et tilbud med 2 par for 499 kr. Dermed kan du spare 100 kr.