kjole
2 maj, 2014

Lange sommerkjoler 2014

By Billig-Mode.dk

sommerkjoler 2014

ForhandlerLange sommerkjolerLæs mere / Gå til forhandler
Hvis du leder efter lange sommerkjoler til billige penge, så er dette den rette forhandler. Der er tale om kjoler fra ukendte mærker, som kan købes til attraktive priser. De fleste af deres kjoler koster i omegn af 150-300 kr.
Vil du shoppe lange sommerkjoler fra mærker som Esprit, ONLY og Vero Moda, så er Zalando den rette forhandler. De har nemlig et stort udvalg af sommerkjoler fra de nyeste kollektioner.

Lange sommerkjoler bliver en af de helt store trends i 2014. Det er allerede muligt at forudsige på nuværende tidspunkt efter den store efterspørgsel i både butikkerne og på de mange danske webshops. Sommeren kommer tidligere end den plejer og derfor er det muligt at købe sommerkjoler allerede nu. Lange sommerkjoler er praktisk til det danske klima, hvor det hurtigt kan blive koldt i en kort kjole. Derudover er en lang kjole også praktisk til finere brug, hvis er blevet inviteret på middag eller skal til firmafest. En lang sommerkjole kan også være relevant for dig, der ikke ønsker at vise for meget hud. Derudover er en sommerkjole utrolig behagelig pga. det tynde stof, som giver en stor frihedsfølelse.

Lange sommerkjoler

 

lange sommerkjolerFarver og design: Vi har slået fast, at lange sommerkjoler bliver populært denne sommer. Det vil dog også være relevant for de fleste at have en fornemmelse af, hvilke farver der vil dominere i år. Selvom det ikke er alle de store mærker der har offentligtgjort deres nye kollektion, så er der nogle dominerende farver. Denne sommer vil det fortsæt være muligt at købe de traditionelle kjoler i sort, hvid og grå. Dog er det nogle helt andre farver, der vil komme til at pryde butikshylderne. Kigger man på sommertøj generelt, så bliver der oftest brugt nogle af de mere utraditionelle farver. I forhold til sommerkjoler anno 2014 er det især pang-farver som gul og pink, der vil blive et hit. Man kan også forvente, at der vil komme mange ny kjoler med diverse prints. Det er især prints med blomster, som pryder nogle af de nye kollektioner. Generelt kan du forvente lange sommerkjoler med en masse farverige detaljer.

Hvornår bruger man en lang sommerkjole? Som vi skrev lidt om i starten artiklen, kan man benytte en lang sommerkjole til en lang række arrangementer. En lang kjole bliver oftest brugt som selskabskjole, hvor der er fokus på at se elegant ud. Modsat vil man kunne sende nogle andre signaler med en kort kjole, som ikke vil være en fordel til finere arrangementer. Skal man f.eks. til et bryllup, så vil det være at foretrække med en lang- fremfor en kort kjole. En lang sommerkjole vil være smartest at bruge til aftensselsskaber, hvor man kan opleve kølige temperaturer. Som regel bruger man en kort kjole på stranden, men man kan også sagtens bruge en lang sommerkjole.

Populære mærker: Der er rigtig mange forskellige mærker, der snart præsenterer os for deres nyeste kollektion af sommertøj. På nuværende tidspunkt kan det være svært at sige noget om, hvilke mærker der vil blive mest populære. Dog er jeg overbevist om, at Only vil være manges foretrukne valg indenfor lange sommmerkjoler. Sidste år var der en overvældende efterspørgsel på Only sommerkjoler i Danmark. Derudover skal du holde ekstra godt øje med mærker som Esprit, Nümph, Vero Moda og Sisters Point, som snart sender deres nyeste kollektion ud i butikkerne.

 

 

lange sommerkjoler

 

Pris: 225 kr.

Forhandler: Misslux.dk

Vi starter ud i den billige prisende, hvor vi har fundet denne lange laksefarvede kjole fra et ukendt mærke. Kjolen går lige ned til omkring anklerne og vil fungere bedst sammen med et par stiletter. Lige under brystet er der en slags elastik, som giver kjolen et meget elegant fald. Materialerne der er brugt er 95 % bomuld og 5 % elasthan. Stoffet er ret tyndt, og det vil derfor være praktisk at bruge kjolen til de varme sommeraftener. Det kunne evt. være en sommerkjole, der kunne være god at tage med på ferien sydpå. Forhandleren har også en masse andre lange sommerkjoler til billige priser.

Kjolen er lige nu på lager i henholdsvis S, M og L.

 

 

 

 

 

sommerkjoler 2014Pris: 209 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Denne lilla sommerkjole skiller sig ud fra kedelige kjoler i grå og sort. Kjolen er fra Vero Moda og kan desuden købes i gul og sort. Som du kan se på billedet er der en underkjole, hvor stoffet er tyndere, og hvor man kan se benene i gennem. Det er en meget elegant kjole, som vil fungere godt sammen med et par sorte stiletter. Udover underkjolen er der også elastisk linning og brystindsyning, som er nogle flotte detaljer. Både for og overmateriale består af 100 % polyester. Det er muligt at vaske kjolen ved 30 grader, men man bør holde den væk fra strygejernet og tørretumbleren.

Inde på forhandlerens hjemmeside er der skrevet 13 anmeldelser af denne kjole med et samlet gennemsnit på 4 ud af 5. Kjolen bliver bl.a. rost for at passe i størrelsen, god pasform god længde. Dog er der også nogle kritiske anmeldere, som mener at kjolen er lidt for fin til sommerarrangementer og ikke lever op til forventningerne. 8 ud af 13 har dog givet denne lange sommerkjole fra Vero Moda topkarakterer, så den kan godt anbefales – især til prisen!

Den oprindelige pris er 299 kr., men man kan lige nu købe den til 209 kr. med en flot besparelse på 30 %.

 

 

 

 

 

lange sommerkjoler vero moda

Pris: 799,80 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

Vi tager igen afstand fra kedelige kjoler og præsenterer jer for denne flotte kjole fra Esprit. Vi har kigget på rigtig mange lange sommerkjoler men denne kjole er uden tvivl en af vores favoritter. Det er navy kjole med en masse prints, som giver kjolen et friskt look. Det er en meget farverig kjole, så man bør bruge noget tid på at overveje sit valg af sko.

Kvaliteten er 100 % polyester. Den vejledende udsalgspris er 999,75 kr., så du sparer altså cirka 20 % ved at købe kjolen hos den henviste forhandler. Kjolen er til rådighed i str. 34-42, hvor langt de fleste kvinder går ind under.

Hvis du vil købe lange sommerkjoler vil jeg anbefale dig at klikke forbi Stylepit eller af de andre forhandlere, som vi har nævnt i artiklen.

 

 

 

 

 

 
Relateret artikel: Hvide sommerkjoler