Lingeri
2 december, 2019

Lingeri er blevet allemandseje i Danmark

By Billig-Mode.dk

Det er bestemt ikke sjældent, at ordet lingeri benyttes af moderigtige kvinder, der er ude og shoppe lidt nyt tøj ind til sig selv. Det er nemlig gået hen og blevet allemandseje i Danmark (i hvert fald når vi kigger på det kvindelige køn). Sådan har det dog ikke altid været. Denne ”frækkere” type undertøj har de seneste 4-6 år fået ben at gå på, og i dag er det ikke ofte, at man møder kvinder, der ikke har et eller flere sæt lingeri hjemme i garderoben.

Generelt er tonen omkring lingeri og voksenlegetøj blevet noget mere afdæmpet i Danmark, end hvad vi eksempelvis så for 10 år siden. Kinderne får ikke samme røde skær, når snakken falder på lagengymnastik og det tilbehør, man her kan benytte. Et ellers tabubelagt emne er i dag blevet noget, som de fleste tør snakke om.

Handel af lingeri er eksploderet på nettet

Lingeri er i den grad blevet en vare, som i dag handles over nettet. Dette kan skyldes flere forskellige ting. Nogle kvinder er uden tvivl en smule generte og nervøse for at skulle i en fysisk butik, hvilket er ganske forståeligt. Derfor kan det være nemmere at håndtere købet på nettet, hvor det kan ske i fred og ro hjemme i sofaen eller i stuen. En anden grund er, at sortimentet af lingeri på internettet ofte er markant større, end hvad man kan finde i den lokale forretning. Det gør samtidig også, at man ofte kan finde nogle ekstremt gode priser på lingeri, da der ofte er oprydningsudsalg i det store sortiment.

Ønsker du at være diskret i din bestilling?

Er man ikke så vild med, at folk kan se, hvor man har bestilt pakker fra, så kan man gå efter en webshop, som tilbyder diskret levering. Dette sker typisk ved, at virksomheden har et alternativt binavn, som absolut intet siger omkring den primære aktivitet i selskabet. Derved kan virksomheden skrive dette navn som afsender på pakken. Det sikrer, at hverken postmanden, nysgerrige naboer eller kioskmedarbejderen kan se, hvor du har bestilt en vare fra.

Er du blevet inspireret til at handle lingeri (eller andre sager) på nettet, så kan det anbefales at afsøge mulighederne på Google først. Klik dig ind på forskellige forhandlere og tag bestik af situationen. Derved finder du frem til lige præcis det lingeri, som stemmer bedst overens med dine præferencer og behov.