luksus hår extensions
16 september, 2015

Luksus hår extensions

By Billig-Mode.dk

hår extensions

Drømmer du om langt og flot hår, så har du rig mulighed for at gøre den drøm til virkelighed. Som du måske allerede ved, så er der stor forskel på kvaliteten af hår extensions. Køber du de billigste hår extensions på markedet, så bør du ikke have store forventninger til kvaliteten og holdbarheden. Hos Billig-Mode.dk går vi ind for kvalitet, og vi har derfor fundet en forhandler, som sælger luksus hår extensions.

Luksus hair extensions har lang holdbarhed

luksus hår extensionsVil du have det bedste af det bedste, når du køber extensions, så skal du købe luksus hair extensions. Vi har testet både almindelige- og luksus extensions og har fundet ud af, at der er stor forskel på kvaliteten.

Hvis du ikke stiller nogen krav til kvaliteten og er mere eller mindre ligeglad med, hvor længe dine extensions holder, så skal du ikke købe et luksus hår extensions. Ønsker du derimod flot og langt hår, som vil holde sig pænt i lang tid fremover, så vil denne type extensions være det helt rette valg for dig.

Luksus hår extensions har en imponerende holdbarhed på op til 5-12 måneder, hvilket er meget længere tid end normale extensions.

Du betaler en lidt højere pris, men du får til gengæld også extensions, hvor kvaliteten er mange niveauer over andre typer extensions.

Du kan købe luksus hår extensions i stort set alle farver lige her: Luksus hair extensions

Hvorfor skal jeg vælge luksus hår extensions fremfor almindelige extensions?

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge luksus hår extensions fremfor en hvilken som helst anden type extensions. luksus hair extensionsFørst og fremmest er holdbarheden som sagt meget bedre takket være den høje kvalitet. Der er tale om såkaldt jomfru hår, som på intet tidspunkt tidligere er blevet kemisk behandlet med hårfarve e.l. Dermed er disse extensions fremstillet af sundt og stærkt hår.

Derudover behøves du ikke længere bruge tid på at glatte dit hår med et glattejern. Håret er nemlig allerede sundt, glat og blødt, så det er ikke nødvendigt med et glattejern.

Det er muligt at bruge håret rigtigt mange gange, fordi kvaliteten er så høj, som den er. I modsætning til discount extensions er det altså ikke nødvendigt at skifte extensions efter få ugers brug. Fordi håret er så glat og sundt som det er, vil andre ikke bemærke, at det ikke er dit eget hår. Håret føles som dit eget, hvilket gør det mere komfortabel at bruge hår extensions.

Du kan læse om forskellen på original hår og luksus hår her: Sammenligning af hair extensions

OBS: Dette indlæg er sponsoreret