Smykker og diverse
13 marts, 2020

Maanesten smykker bør også være en del af din samling

By Billig-Mode.dk

Maanesten er et af tidens absolut mest populære smykkemærker herhjemme. Derfor er det måske ikke strengt nødvendigt at komme med en lang introduktion til smykkemærket. Vi vil om ikke andet gerne fremhæve nogle af de helt særlige ting ved disse smykker. Maanesten smykkerne skiller sig nemlig ud på flere afgørende parametre.

Hvem er Maanesten?

Maanesten lyder som et dansk mærke, og det er det selvfølgelig også. Ifølge maanesten.com blev virksomheden stiftet tilbage i 2010 af den kendte og dygtige smykkedesigner Lotte Callesen. Dette skete i samarbejde med firmaets kreative direktør Henrik Callesen. På 10 år er der indgået aftaler med flere end 300 forhandlere i både ind- og udland. Maanesten har endda egne butikker i foreløbigt Danmark og Norge. I de kommende år vil der sandsynligvis åbne endnu flere butikker.

Maanesten smykker bliver designet i Danmark, mens fremstillingen finder sted i Jaipur i Indien. Smykkefirmaet beskæftiger i skrivende stund omkring 400 guldsmede i Jaipur.

Derfor skal du købe smykker fra Maanesten

Maanesten ringe, halskæder og øvrige smykker er synonym med selvsikkerhed og klasse, men hvilke andre gode grunde er der til at købe de danskdesignede smykker? Dette vil vi mægtig gerne komme med nogle bud på. Find de bedste argumenter for at handle Maanesten smykker nedenfor:

  • Du støtter dansk smykkemode
  • Du får et kvalitetssmykke med en lang levetid
  • Du får smykker til enhver anledning
  • Du bliver ingenlunde ruineret

Du kan ved interesse klikke dig forbi pi-cph.com/brands/maanesten, hvor der venter dig et kæmpe udvalg af trendy smykker. Du kan f.eks. bestille en feminin Maanesten ørering i dit foretrukne materiale. PI-CPH leverer smykker til hele landet og tager sig endda af fragtomkostningerne, hvis du køber for det oplyste minimumsbeløb.

Smykker fungerer (stadig) som gaver

Skal du fejre en skøn kvinde i dit liv, hvad enten det drejer sig om en søster, veninde, mor eller kollega, så kan du overveje, om en smykkegave ikke vil være det helt rette valg. Kender man danske kvinder bare en smule, så ved man nok, at i hvert fald 9 ud af 10 elsker smykker. Nu tænker du måske, at det er lidt risikabelt at give en smykkegave, da kvinder har vidt forskellig smag, når det kommer til smykker. Her kan vi heldigvis fortælle dig, at det hos føromtalte forhandler er muligt at bytte gaver indtil 30 dage efter begivenheden. Den heldige modtager har altså hele 30 dage til at beslutte sig for, om hun vil beholde smykket eller bytte det til et andet.