Accessories til mænd
24 maj, 2019

Mænd fortjener også moderne accessories

By Billig-Mode.dk

De færreste mænd har en hel skuffe fyldt med smykker og diverse accessories i form af halskæder, armbånd m.v. Det betyder dog ikke, at mænd ikke fortjener moderne accessories. Vi er af den overbevisning, at accessories klæder begge køn og folk i en bred aldersgruppe. Derfor er vi sikre på, at du også kan finde nogle items, som passer til din stil og udseende.

Formålet med denne artikel er at give dig vished om, hvor mange fede accessories der findes til mænd og unge fyre. Vi har søgt inspiration fra woonder.dk, som netop fører et bredt udvalg af tilbehør til mænd.

Tilbehør til tøjet

Lad os starte med at kigge på tilbehør til tøjet eller rettere sagt; tilbehør til jakkesættet.

Man går normalt aldrig helt galt i byen med en skjorte, jakkesæt og et par pæne, nypudsede sko. Skal man dog gøre lidt ekstra ud af sit outfit, så tøver man ikke med at binde et slips eller en butterfly om halsen. Der findes dog også meget andet tilbehør end bare slips og butterflies. Vi kan varmt anbefale at kigge nærmere på følgende tilbehør:

  • Slipsenål
  • Manchetknapper
  • Lommeklud
  • Bælte
  • Ærmeholdere

Skal du ud at investere i et jakkesæt, så bør du også sætte penge af til køb af tilbehør. Der er jo ingen grund til at gå på kompromis.

Tilbehør til halsen

Med tilbehør til halsen tænker vi selvfølgelig på halskæder. Langt fra alle mænd bærer halskæde i det daglige, men vi oplever lige nu, at halskæden vinder frem blandt danske mænd. Skal du derfor være med på moden, så bør du også anskaffe dig en halskæde. Et sikkert valg er at vælge en halskæde med et minimalistisk vedhæng. Med en minimalistisk halskæde er du sikret tilbehør til enhver lejlighed og til ethvert outfit.

Står du og mangler en ny halskæde, så klik her og oplev et stort udvalg af moderne halskæder til mænd.

Tilbehør til håndleddene

Så er turen kommet til de kære håndled; de skal selvfølgelig også pyntes. Til dette formål skal du investere i et armbånd eller to. Her på redaktionen er vi meget begejstrede for de rå læderarmbånd, som klæder langt de fleste mænd. Dog ser vi lige nu en tendens til, at stilbevidste mænd kaster sig over armbånd, som er lavet i sejlerline. Disse armbånd er enormt slidstærke og trendy, hvorfor de bestemt er et køb værd. Om du er til det ene eller andet, så kan du gøre en god handel online.

Vi kan også anbefale at købe et maskulint og sporty ur. Du kan evt. forsøge at finde et ur, som matcher dit armbånd. Er du for eksempel indehaver af et læderarmbånd, så kan du købe et ur med læderrem. Det handler jo om at skabe en rød tråd.