4 oktober, 2016

Mærker, der aldrig går af mode

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Indlægget er reklame

Nogen stykker tøj går aldrig af mode. Vi bliver for eksempel aldrig trætte af den lille, sorte cocktailkjole, som er genial, fordi den passer til et bredt udsnit af festlige lejligheder – alt lige fra en afslappet fest med dans til mere formelle middage. På samme måde er der også bare nogen mærker, der aldrig går af mode eller mister deres tiltrækningskraft på os.

Ulempen ved mærkevarer

Man kan ikke komme udenom én uheldig egenskab ved mærkevarer, og det er prisen. Selvfølgelig har mærkevarer en høj kvalitet og lækkert design, men de bruger også mange penge på markedsføring, og det ser man tydeligt på prisen. Netop derfor er det vigtigt, at man finde mærker, som aldrig går af mode – og hvis man kan spare lidt penge i samme omgang, er det er bare en kæmpe bonus.

Heldigvis har internettet åbnet op for masser af muligheder for at finde billigt mærketøj og accessories. Pludseligt er det blevet muligt at sammenligne priser på den samme varer, og prismonopolet er blevet taget væk fra de dyre forretninger.

Dr. Martens støvler

Støvler er den beklædningsgenstand, der oplever mest slid. Det gør sig især gældende for vinterstøvler, der både skal holde til vand, kulde og vejsalt. Desværre kan man ikke altid regne med prisen, når det gælder vinterstøvler, for et par dyre støvler kan sagtens vise sig ikke at være holdbare.

Hvis du vil have et par moderigtige og slidstærke kvalitetsstøvler, så anbefales Dr. Martens. Oprindeligt blev de udviklet til postbude og mælkemænd, der skulle være ude i alt slags vejr. I dag er Dr. Martens blevet et trendy mærke, men de har bevaret inspirationen fra de rustikke arbejdsstøvler. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du se Dr. Martens hos eshoes.dk. Vælger du at købe et par, er du også garanteret støvler i mange år frem – som aldrig går af mode. Faktisk er støvlerne så populære i England, som er deres oprindelsesland, at de bliver kaldt Englands nationalsko.

Arne Jacobsen ure

Ligesom er Dr. Martens støvler er blevet til Englands nationalsko, så er Arne Jacobs også den første, som mange kommer i tanke om, når det gælder dansk design. Hans møbler er bestemt ikke billige, men til gengæld har de et design, som gør dem tidløse.

Dette har også være tanken bag de populære Arne Jacobsen ure, der kombinerer kvalitet med rene linjer og minimalistisk design. Køber man et Arne Jacobsen ur, så betaler man samtidig for et mærke, der stadig er smart om tyve år. Klik her og vurder selv urene.

image006 (1)