Malene Birger udsalg
24 januar, 2014

Malene Birger kjole på udsalg

By Billig-Mode.dk

Malene Birger

ForhandlerBy Malene Birger kjolerKøb her / Gå til forhandler
Nelly.com giver dig mulighed for at spare op til 70 % på Malene Birger kjoler, hvilket giver priser fra 749 kr.

Vi har tidligere skrevet en artikel om Malene Birger, hvor vores fokus specielt var rettet mod udsalg. Denne gang er emnet Malene Birger kjoler, hvor vi forhåbentlig også kan finde et godt udsalg. Malene burger et tøjmærke, som bliver brugt blandt danske kvinder såvel som kendte og kongelige. Selvom der er tale om et dansk mærke, bliver tøjet solgt i en lang række andre lande verden over. Malene Birger har i 2014 valgt at træde ud af firmaet og har nu givet ansvaret videre til chefdesigner, Christina Exsteen. Om få uger vil By Malene Birger fremvise en ny kollektion (AW14), bliver det ikke Malene Birger, der viser den nye kollektion frem.

Det danske tøjmærke er blevet så populært i udlandet, at 5/6 af omsætningen kommer fra andre lande end Danmark. I skrivende stund forhandles By Malene Birger tøj på 12 markeder og sælges engros til cirka 40 lande. Senest har By Malene Birger åbent en forretning i Tokyo, som de forventer bliver en stor succes. Bliver det en succes, har de planer om at åbne en butik i Sydkorea på et senere tidspunkt. I dag stammer 65 % af omsætningen fra engrossalg, mens resten kommer fra By Malene Birger butikker.

Kilde: http://fashionforum.dk/2014/01/10/malene-birger-forlader-by-malene-birger/

Malene Birger kjole

Du er med høj sandsynlighed landet på denne side, fordi du vil eller har overvejet at købe en Malene Birger kjole. Måske vil du gerne vide lidt mere om kjolerne, eller også er du på udkig efter nogle attraktive udsalg. Hvad enten du leder efter information eller skarpe priser på Malene Birger kjoler, så får du alle svarerne i dette indlæg.

Der er rigtig mange, der tror at man skal eje en mindre formue, hvis man skal have fat i en Malene Birger kjole. Det vil jeg gå så langt at sige, at det ikke nødvendigvis er rigtigt. Det er naturligvis individuelt, om man synes et produkt er dyrt eller ej. Vi kan dog godt slå fast, at Malene Birger ikke er et billigt mærke. 2000-3000 kr. for en kjole er rigtig mange penge for de fleste, men så får man en unik kjole i særdeles god kvalitet. Det skal dog siges, at man godt kan købe By Malene Birger kjoler til under 2000 kr. Jeg har faktisk stødt på nogle gode tilbud, hvor man kan købe kjoler fra Malene Birger til under 1000 kr. Dette vil jeg komme meget mere ind på senere i artiklen.

By Malene Burger kjoler er et hit blandt langt de fleste kvinder og især i sommerperioden. Du tænker måske, at det er en dyr sommerkjole, men det er måske ikke så dyrt på længere sigt. Man bør nemlig også overveje, at det kan være fordelagtigt at købe en kjole, som man kan bruge mange år i træk. Det er desuden kjoler, der er specielt godt egnet som festkjole til bryllup, fødselsdage o.l.

Selve stilen for Malene Birger kjoler er meget enkel. Der er fokus på, at stilen skal være elegant og samtidig fremhæve de kvindelige former. Langt de fleste kjoler er derfor ensfarvede,  mens der er nogle få kjoler, som består af 2 og maksimum 3 farver. De sidste par år har Malene Birger kjolerne i høj grad været præget af sort og hvid. Det lyder måske umiddelbart en smule kedelige, men det er heldigvis ikke tilfældet. Pasformen er især en af de ting, der skiller sig positivt ud fra andre kjoler. For at sætte bedre perspektiv på det, vil vi kigge på to udvalgte kjoler nedenfor:

Malene Birger kjole

 

Kjolen du ser ovenfor en klassisk, sort kjole fra By Malene Birger. Det bemærkelsesværdige ved denne kjole er, at den er langærmet modsat mange af de andre kjoler fra Malene Birger. Kjolen er med rund hals og har en almindelig længde. Det kan være svært at se på billedet, men denne Malene Birger kjole har en markeret talje med elastik. Man skal forvente, at kjolen sidder rimelig tæt på kroppen, så den vil fremhæve lidt former.

Modellen på det billede er 179 cm. høj og bruger en str. XS. Umiddelbart kan man godt forvente, at størrelserne for Malene Birger er en smule små. Kjolen er lavet af 100 % polymiad og forhandles til 1495 kr. hos Nelly.com.

Malene Birger udsalg

 

En af de kjoler som jeg tror bliver et stort hit i 2014 er denne lidt specielle kjole fra Malene Birger. Som vi før har nævnt er Malene Birger kjoler generelt altid ensfarvede, men det er ikke tilfældet ved denne kjole. Igen er der tale om en kjole med afrundet hals – dog sidder den længere oppe mod halsen ved dette produkt. Farverne du ser på kjolen er skindfarve og en slags guld farve ved underkjolen. Det er en meget atypisk Malene Birger kjole, men den har alligevel alle de samme kendetegn som kvalitet, pasform og elegance.

Kjolen som du ser ovenfor er fremstillet af 36 % bomuld, 36 % polyester 14 % lurex, 14 % viskose. Derudover er kjolen foret med 100 % viskose. Sammenligner vi selve kvaliteten med den forrige kjole, så er der brugt rigtig mange forskellige råmaterialer. En kjole som denne vil være mest henvendt til kvinder i alderen 20-30 år. Man skal desuden tænke nøje over, hvilke sko man vil bruge sammen med kjolen. Vi anbefaler et par højhælede sko i sort, så vil fungere godt sammen med denne specielle kjole. Du kan hvert fald være rimelig sikker på, at der ikke er andre til festen, der bærer en magen til kjole.

Du kan erhverve dig denne By Malene Birger kjole for 2295 kr. – Set hos Nelly.com

Malene Birger kjoler udsalg 2014

Nu er vi i 2014, og det kunne være spændende at kigge på muligheden for at finde et godt udsalg. Som vi lovede tidligere i artiklen, har vi selvfølgelig fundet et godt udsalg med Malene Birger kjoler anno 2014. Netop i denne tid kan man nyde godt af januarudsalget, hvor man kan spare en frygtelig masse penge. Nelly, som jeg har henvist til i artiklen har et rigtig lækkert udsalg kørende i tiden.

Malene Birger udsalg

 

Her ser du det et fantastisk tilbud på en Malene Birger kjole, som er sat ned med 70 %. Det betyder, at du kan købe en moderne kjole i fantastisk kvalitet til en beskeden pris på 749 kr. Der går nok ikke længe før kjolen er udsolgt, da det er et glimrende tilbud. Normalt er Malene Birger ellers ikke et mærke, som man kan forvente at købe på hverken tilbud eller udsalg. Hvis du har fundet et godt udsalg, så må du gerne give lyd fra dig.

Relevante søgninger

Fandt du ikke svar på, hvad du ville i denne artikel? Så bør du klikke dig ind på Google.dk og lave en mere målrettet søgninger. Her er nogle af de søgesætninger, som mange andre kvinder er søgt på i 2014:

  • Malene Birger hvid kjole med palietter
  • Malene Birger kjole palietter
  • Malene Birger kjole med sten
  • Malene Birger lang kjole

Held og lykke med det!