by malene birger
3 september, 2014

Malene Birger taske

By Billig-Mode.dk

Efter vi fik fornøjelsen af at kigge på Malene Birger kjoler, er vi blevet mere eller mindre forelsket i By Malene Birger produkter. Derfor har vi set rigtig meget frem til at tage et nærmere kig på Malene Birger tasker, som er omdrejningspunktet for denne artikel. Denne gang vil vi nøjes med udelukkende at kigge på tasker og ikke have fokus på selve virksomheden. Hvis du gerne vil blive klogere på By Malene Birger, så kan du klikke dig ind på deres officielle hjemmeside.

Malene Birger tasker online

By Malene Birger taske

malene birger taskeModel: Agrippa

Pris: 1995 kr.

Forhandler: Nelly.com

Den første Malene Birger taske vi har kigget på er denne sorte taske med hvide detaljer. Det er en taske af læderimitation, som lukkes med rem og trykknap.

Tasken er fremstillet af 100 % PU, mens kontrastmaterialet er af 100 % læder.

Mål: 55 x 32 x 17 cm. (længde x højde x bredde). Det kan være svært at se på billedet, men der er tale om en forholdsvis stor taske med masser plads.

 

 

Malene Birger “Wallikan” taske

by malene birger taske

 

Model: Wallikan

Pris: 3295 kr.

Forhandler: Nelly.com

Her har vi en By Malene Birger taske, som man med fordel kan bruges som weekendtaske. Den er med dobbelte håndtag, samt en dekorativ rem rundt om tasken. Remmen er lavet af kontrastmateriale. Tasken lukkes desuden med lynlås.

Den har en foret inderside med tre praktiske sidelommer. En af disse sidelommer kan lukkes med lynlås.

 

Materialer:

Taskens kvalitet: 100 % polyuretan

Linning: 60 % polyester og 40 % nylon

Håndtag: 100 % læder

Kontastmariale: 100 % polyester

Malene Birger tasker er et hit

Der er ikke noget at sige til, at Malene Birger tasker er blevet så populære blandt danske kvinder. Rigtig mange kvinder ønsker sig en taske fra Malene Birger, men økonomien kommer tit i vejen for det ønske. Malene Birger er ikke et billigt mærke, men det er ikke desto mindre muligt at finde nogen attraktive tilbud og udsalg. Vi har valgt udelukkende at koncentrere os om tasker på nettet, da det er der, hvor vi mener, at man finder de billigste priser. En typisk taske fra Birger koster i mellem 2000 og 4000 kr. Når man køber en taske i så god kvalitet kan man forvente, at den kan bruges mange år fremover.

Alternative tasker til den moderne kvinde: