margot
21 juli, 2014

Margot kjoler

By Billig-Mode.dk

Margot kjole

Vores kvindelige læsere har i en længere periode ønsket en artikel om Margot kjoler, så nu er tiden inde til at tage fat om emnet. Artiklen vil også være for dig, der endnu ikke har det store kendskab til Margot. Vi kommer selvfølgelig med en kort virksomhedsbeskrivelse, så du kan skabe dig et indtryk af Margot og deres kjoler. Vi vil tage udgangspunkt i de nyeste kollektioner fra 2014 / 2015. Tilmed vil nævne nogen konkrete tilbud på Margot kjoler. Ruller du længere ned i artiklen vil du se, at vi endda har fundet et udsalg med Margot kjoler.

Margot kjoler udsalg

Margot kjoler tilbud

Det er ikke nogen hemmelighed, at Margot ikke er det billigste mærke. En almindelig Margot kjole vil typisk koste 1200 kr. i vejledende pris. Det kan dermed være rart at finde et godt tilbud. Med et mærke som Margot plejer det at være rigtig svært at finde relevante tilbud og udsalg. Dog valgte vi alligevel at lede efter online outlets med et positivt resultat. Efter lang tids research lykkedes det os nemlig at finde en forhandler med skarpe priser. Der er tale om Noahogvictoria.dk, hvor man kan spare op til 50 % på Margot kjoler i øjeblikket. Butikken er placeret i Århus og er i dag den største forhandler af kjoler fra mærket Margot. Bor man ikke i nærheden af Århus, kan man heldigvis bestille over nettet. Lad os kigge på de gode tilbud:

margot kjolerModel: Lilli Parlot

Pris: 600 kr. (Vejl. pris 1200 kr.)

Forhandler: Noahogvictoria.dk

Denne farverige kjole er lavet af 95 % bomuld og 5 % elasthan. Kjolen er fyldt med et hav af sløjfer i forskellige farver, som udgør et unikt design. Den har desuden en række gule detaljer ved krave og bryst, som man kan antyde på billedet ved siden af. Den er oplagt at bruge om sommeren, da den er uden ærmer og let kvalitet.

Strømperne på billederne følger med ikke med i prisen, men kan købes seperat hos forhandleren. Man kan selvfølgelig også vælge at bruge dem uden strømper, hvis man er mere til bare ben.

 

 

 

 

 

margot kjoler tilbudModel: Boogaloo Jones

Pris: 600 kr. (Vejl. pris 1200 kr.)

Forhandler: Noahogvictoria.dk

Her har vi et eksempel på endnu en meget farverig Margot kjole, som uden tvivl vil give en masse god opmærksomhed. Det er en kjole til den selvsikker kvinde, som ikke har noget i mod at skille sig en smule ud.

 

 

Værd at vide om Margot

Du kan spare 50 % på de to overstående kjoler, som kun kan købes i ganske få størrelser. Der er kun enkelte kjoler tilbage i hver størrelse, så det gælder om at være hurtig.

Margot bliver designet af Margot Weinreich Mikkelsen, som enhver kvinde bør kende til. Margot er kendt for deres kjoler og nederdele til modebevidste kvinder. De skiller sig ud med deres tøj ved at satse på unikt design, som andre mærker ikke kan tilbyde magen til. Den helt store fordel ved Margot kjoler er netop, at der kun bliver lavet et begrænset antal af hver kjole. Det giver dig muligheden for at eje noget unikt, hvor kun ganske få har en kjole magen til. Udover design kan du også forvente en enestående kvalitet, som også er en af Margots kendetegn.

Sammenlignet med den høje popularitet er der faktisk kun ganske få forhandlere af Margot kjoler i Danmark. Det er nemmest at få fat i kjolerne i storbyerne, men de forhandles heldigvis også på nettet. Der kommer ofte nye kjoler på hylderne, så man skal være opmærksom på de nye kollektioner. Hos forhandleren vi linker til er det muligt at skrive sig op til en kjole, som endnu ikke er kommet på lager. Dermed kan du sikre dig, at du får fat i kjolen med den samme den udkommer. Når en specifik model først er udsolgt, er det nærmest umuligt at få fat i den given model igen.

Læs også: