marmar-copenhagen
27 november, 2016

MarMar Copenhagen – Børnetøj i højeste kvalitet

By Billig-Mode.dk

MarMar Copenhagen er et dansk børnetøjsmærke, der er værd at kende til. Det er designeren, Marlene Anine Holmboe, der står bag dette brand, som er blevet en stor succes på den europæiske modescene. MarMar Copenhagen har eksisteret siden 2008 og lever i dag i bedste velgående. I denne artikel skal vi kigge nærmere på nogle af de styles, som den danske modebrand har stået bag. Ydermere skal vi kigge på, hvad der karakteriserer deres tøj med hensyn til design, kvalitet og meget mere.

marmar

To nye kollektioner om året

MarMar Copenhagen lancerer to nye kollektioner om året, som du bør holde øje med, hvis du vil købe børnetøj i højeste kvalitet. De to årlige kollektioner består af nedenstående:

  • Forår / sommer
  • Efterår / vinter

Selvom to nye kollektioner årligt ikke lyder af meget, så må man ikke undervurdere, hvor stort udvalget er. Kids-World.dk er en af de webshops, der har valgt at forhandle børnetøj fra MarMar Copenhagen, og her finder du et stort udvalg af børnetøj fordelt på mange hundrede varenumre. Det kendte modebrand bliver solgt i både ind- og udland, hvor forbrugerne har taget godt imod de foreløbige kollektioner.

marmar-copenhagen

Derfor er det attraktivt at købe børnetøj fra MarMar Copenhagen

Du er i din gode ret til at spørge, hvorfor det er attraktivt at købe børnetøj fra MarMar Copenhagen. Svaret vil muligvis afhænge af, hvilken forbruger du spørger. Vi har selvfølgelig også stiftet bekendtskab med dette børnetøjsmærke. I den forbindelse finder vi det relevant at fremhæve følgende fordele:

  • Enkelt tøj i nedtonet look – I modsætning til mange andre producenter har MarMar Copenhagen valgt at satse på enkelt tøj i nedtonet look. Producenten sætter pris på at blande en lang række stilarter, hvor der i høj grad bliver eksperimenteret med forskellige kontraster.
  • Enestående kvalitet – Kvalitetsmæssigt kan man ikke sætte en finger på tøjet, som lever op til selv de strengeste krav. Tøjet befinder sig ikke i den lave prisklasse, men du får til gengæld også kvalitet for alle pengene.
  • Stort miljøansvar – MarMar Copenhagen tager et stort miljøansvar, og det kan du støtte ved at købe deres tøj. Som hovedregel er tøjet fremstillet i øko-tex certificerede tekstiler. Ydermere bliver tøjet fremstillet tæt på Europa for at minimere transporten. Der bliver generelt arbejdet med mange tiltag for at skåne miljøet.

image006-1