8 september, 2016

Tag en masteruddannelse ved siden af dit fritidsjob

By Billig-Mode.dk

Der er flere og flere danskere, som får øjnene op for de såkaldte masteruddannelser, hvilket man må sige er en meget positiv udvikling. En masteruddannelse vil være interessant for dig, som drømmer om at styrke dine kompetencer og blive introduceret for nye vinkler. Den helt store fordel ved denne form for uddannelse er, at du kan tage uddannelsen sideløbende med dit fuldtidsjob. Der er altså ingen, der tvinger dig til at sige op eller søge orlov, hvis du ønsker at videreuddanne dig.

Hvad er en masteruddannelse, og er det noget for mig?

En masteruddannelse er en uddannelse for voksne, som allerede har en videregående uddannelse. Har man taget en videregående uddannelse, men ønsker man at læse videre, så skal man opsøge en masteruddannelse. Det er der allerede mange danskere, der har valgt at gøre, og du kan naturligvis gøre det samme. Denne type uddannelse kan beskrives som en deltidsuddannelse, fordi den kan tages sideløbende med et fuldtidsjob.

En masteruddannelse har typisk en varighed á to år og giver kompetencer på kanditatniveau. Der er fokus på både teori og praksis, hvor der er rig mulighed for at dygtiggøre sig inden for mange forskellige fag.

SDU (Syddansk Universitet) er blot en af de mange universiteter, som har valgt at tilbyde masteruddannelser for voksne med en videregående uddannelse. Du kan bl.a. tage en master i IT, Offentlig Ledelse, Public Management og Miljø- og Energiret. Du kan læse meget mere om emnet her: http://www.sdu.dk/Om_SDU/Fakulteterne/Samfundsvidenskab/Uddannelse/list_master

image006-1