Mbym vinterjakke
7 januar, 2014

Mbym jakke

By Billig-Mode.dk

Mbym jakker

ForhandlermbyM jakkerLæs mere / Gå til forhandler
Zalando er webshoppen, hvor du kan finde et stort udvalg af mbyM jakker til alle fire årstider.

+ Hurtig levering, gratis fragt og gratis retur

Brug for en ny sommerjakke eller vinterjakke? Så køb en Mbym jakke. I artiklen vil jeg forsøge at komme omkring alt, hvad der er relevant angående Mbym jakker. Har du ikke brug for en jakke, men vil du bare blive klogere på brandet “Mbym”, så kan vi anbefale at læse nedenstående virksomhedsbeskrivelse. Formålet med artiklen er at informere dig om Mbym jakker og henvise dig til gode tilbud.

Mbym

I følgende afsnit har du mulighed for at lære en masse om virksomheden bag tøjmærket Mbym.

Mbym er et tøjmærke, som har været populært blandt kvinder siden 2003. Mbym arbejder sammen med Message, som er en dansk modevirksomhed, der både står for design og produktion af dametøj. Udover Mbym samarbejder de også med andre kendte mærker som Global Funk, Diesel, Adidas og Samsøe Samsøe. Mbym’s tøj er både casual, samtidig med at det er meget feminint. Netop kombinationen af casual og femininitet er uden tvivl en af grundene til deres foreløbige succes. Derudover kan Mbym også godt finde på at give deres tøj et lidt råt udtryk.

Kilde: Mbym.dk (officiel)

Mbym jakker – Hele året rundt

Overskriften skal ikke forståes som om, at man kan købe en jakke, man kan bruge året rundt (desværre ikke). Dog kan man både købe vinterjakker og sommerjakker fra mærket Mbym. Du tænker måske over, hvorfor du bør købe en Mbym jakke fremfor en hvilken som helst jakke? Der er mange fordele ved at købe en Mbyn jakke, hvor bl.a. pasform, kvalitet og prisen skal nævnes. Mbym er en af de få tøjmærker, hvor man kan blive meget overrasket over kvaliteten i forhold til prisen.

Først og fremmest er det muligt at købe Mbym jakker i en de mange dametøjsbutikker. Hvis man ikke gider bruge evigheder af tid i en kø, så kunne man overveje at handle på nettet. Jeg har fornyligt besøge Zalando.dk, som har et meget stort udvalg af Mbym tøj. Jeg har før handlet hos webshoppen, som bl.a. kan prale med gratis- levering og retur samt et prægende udvalg. Det er lykkedes mig at udvælge tre forskellige Mbym jakker, som kan bruges til henholdsvis sommer, vinter og forår / efterår.

Mbyn har et enormt sortiment med alt fra jakker, bukser og trøjer til toppe, leggings og shorts. Med andre ord producerer de tøj til alle årstider. Mbym benytter sig af økologiske tekstiler, hvilket gør at du kan finde, at tøjet er i høj kvalitet. På verdensplan forhandles Mbym tøj i 15-20 lande, hvor Danmark er en af de lande. Tøjet er for modne kvinder, der har sans for mode og stil. Tøjet har en glimrende pasform og fremhæver former på den bedst mulige måde. Rent prismæssigt er der tale om et forholdsvis rimelig billigt tøj.

Mbym vinterjakke

Lad os starte ud med at snakke om vinterjakker fra Mbym, som er praktiske i mange af årets 12 måneder. Når man skal købe en vinterjakke er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, så du kan holde varmen. Derudover skal jakken heller ikke være så stor og tyk, at du nærmest ikke kan bevæge dig. Det er mit umiddelbart indtryk, at Mbym vinterjakker til kvinder både sidder godt og er varme.

Mbym vinterjakke

Jeg har kigget på en masse forskellige Mbym jakker, som er praktiske til vinterperioden, og jeg faldt bl.a. over overstående dunjakke. Jakken er sort, men den kan også fåes i gul. Lad os starte med at kigge på lukningen af jakken, som består af både lynlås og knapper fortil. Om du både vil knappe og lyne din Mbym jakke er selvfølgelig op til dig, men det hjælper på at holde kulden ud. På højre bryst er der en lomme med lynlås, samtidig med at der er to sidelommer med lynlåslukning. Der skulle altså være plads til både penge, mobil, nøgler m.m.

Det indvendige for består af 90 % dun og 10 % fjer, mens det udvendige består af 100 % polyamid. Overmaterialet består desuden af 100 % polyester. Modellen der har taget billeder med denne Mbym sommerjakke er 175 cm. høj og bruger en str. S. Man kunne derfor godt antyde, at jakken er en smule stor i størrelsen. Bemærk desuden at denne Mbym jakke kan vaskes ved 30 grader.

Du kan erhverve dig den omtalte sommerjakke for 1035 kr. inkl. levering hos Zalando.dk

Mbym sommerjakke

Hvis du læser denne artikel i sommerperioden, kunne du sikkert godt tænke dig at læse lidt om Mbym sommerjakker, så værsgo. Mbym har allerede offentligtgjort deres sommer kollektion, som du kan se mere af på deres hjemmeside.

Mbym jakke

Lidt utraditionelt har vi valgt en læderjakke som sommerjakke, men vi kunne simpelthen ikke stå for den. Denne Mbym jakke er på den ene måde moderigtig, samtidig med at den har et råt udtryk. Som du kan se på billedet er der lynlås fortil, men det er ikke en helt almindelig lynlås. Modsat stort set alle jakker går lynlåsen ikke lodret ned, men derimod på tværs. Netop denne detalje er jeg personligt rigtig vild med, og det er du måske også. Ikke desto mindre har du mulighed for at skille dig ud fra mængden. Det er blevet mere og mere populært at bruge en læderjakke i sommerperioden, så måske skulle du også overveje det. Længden vil jeg kategorisere som kort. Kvaliteten er 100 % læder.

Vil du være ejer af denne moderne Mbym læderjakke, skal du investere 2000 kr. Den er en anelse end den anden Mbym jakke, men den er hamrende cool. Bestil jakken i dag, så får du den leveret i løbet af få hverdage.

Andre artikler om jakker til kvinder: