melton skindfutter
19 oktober, 2014

Melton skindfutter

By Billig-Mode.dk

Der er tilsyneladende rigtig mange mødre og fædre, der læser med her på bloggen. Det er i hvert fald vores indtryk efter at modtaget en lang række ønsker om en artikel omhandlende Melton skindfutter. På denne årstid sætter både børn og voksne stor pris på et par hjemmesko, da man ellers hurtigt kan komme til at fryse fødderne. I disse kolde måneder har især børn nemt ved at blive forkølet, men man kan selvfølgelig gøre en indsats for at undgå det. Først og fremmest bør dit barn være iklædt tilpas varmt tøj, så barnet ikke kommer til at fryse i institutionen eller derhjemme. En af de mest udsatte steder på kroppen er netop fødderne, da man har nemt ved at blive syg, hvis man fryser fødderne over længere tid. Derfor mener vi, at ethvert barn fortjener et par hjemmesko, eller også kaldt futter / sutsko. I den forbindelse anbefaler vi et par Melton skindfutter, hvilket der er mange gode grunde til. Hvorfor vi netop anbefaler Melton hjemmesko, kan du læse alt om i denne guide

Melton skindfutter tilbud

Melton skindfutter

melton skindfutterPris: 149,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

De første par Melton skindfutter vi har kigget på er disse blå hjemmesko med en flot helikopter på hver sko. Der er tale om et par elastik hjemmesko med elastikkant omkring anklen. Det praktiske ved disse skindfutter er, at de har en evne til at forme sig præcis efter foden. Den eksemplariske pasform gælder desuden også de øvrige skindfutter fra Melton.

Disse skindfutter er henvendt til helt små børn, da de både sidder godt og er skridsikre. Det er et par glimrende hjemmesko til selv helt små børn, der endnu ikke kan gå. De er udstyret med en ru bund, således at dit barn ikke skrider på glatte overflader. Designmæssigt er disse skindfutter mest henvendt til drenge, men kan naturligvis også bruges af piger.

Skindfutter til piger

melton skindfutterPris: 149,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Mens det forrige par skindfutter var henvendt til drenge, så er disse rosafarvet hjemesko mest henvendt til piger. Sammenlignet med andre Meltin skindfutter, så har disse hjemmesko en anelse lavere hæl. Skoene lukkes let til med velcro henover foden, hvilket er ganske praktisk. Hvis dit barn ikke er så vild med farven rosa, så kan modellen også købes i en række andre farver.

I skrivende stund er disse basis skindfutter også på lager i farverne vinrød, blå og disse rosafarvede sutsko.

 

 

Melton

Melton er et dansk brand, som har været på markedet i mere end 30 år. Melton A/S har specialiseret sig i både tøj og tilbehør til henholdsvis børn og unge. Melton fremstår som en moderne virksomhed, som har været først med de nyeste modetrends i årtier. Virksomheden har en lang række kunder og samarbedspartnere indenfor ungdomsbutikker, børnetøjsbutikker, specialbutikker m.m.

Det er korrekt, at Melton ikke er en af de billigste mærker indenfor tøj og sko. Dog kan du forvente en enestående kvalitet, hvis du køber et par Melton skindfutter eller et andet produkt fra den danske virksomhed. Vores indtryk er, at man næppe finder bedre skindfutter til prisen.  Samtlige designs stammer fra Danmark, hvor der er fokus på farverige produkter med et moderigtigt look.