strømpebukser
1 november, 2014

Melton strømpebukser

By Billig-Mode.dk

Leder du efter et par Melton strømpebukser til dine børn, så er du havnet på den rette side. I artiklen vil du nemlig kunne læse om alt, hvad der er relevant omkring strømpebukser fra Melton. Vi har før skrevet en virksomhedsbeskrivelse omhandlende Melton, så det vil vi undlade i dette indlæg. Vi har i stedet valgt at fokusere hundrede procent på emnet – Melton strømpebukser – hvor vi vil kigge på produkter samt pris- og forhandlerinfo.

billige melton strømpebukser

Melton strømpebukser børn

Hvis man leder efter et par strømpebukser til sine børn, er der naturligvis mange andre muligheder end Melton. Vi har før skrevet en guide omkring billige strømpebukser, hvor Melton ikke nødvendigvis indgår. Man skal ikke købe Melton strømper på grund af prisen, men derimod pga. af den enestående kvalitet. Melton strømpebukser er populære pga. af den gode pasform og den bløde kvalitet. En af de store fordele ved disse strømpebukser er, at de kan vaskes utallige gange uden at ændre pasform. Dermed er det meget holdbare strømper, som man kan bruge i en lang periode. Melton er især kendt for deres strømpebukser med hjerter og strømpebukser med stjerner. Kendetegnene for deres strømper er, at de er farverige og gerne består af en eller flere motiver.

Ensfarvet strømpebukser

melton strømpebukserPris: 69,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Hvis man gerne vil holde det simpelt, kan man købe et par ensfarvede Melton strømpebukser. Strømperne er lilla, men de kan også købes i lilla, lyserød og en lang række andre farver hos forhandleren.

Materialet består af 80 % bomuld, 15 % polyamide og 5 % elastan.

 

Strømpebukser med stjerner

melton strømpebukser med stjernerPris: 159,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Her ser du de populære Melton strømpebukser med stjerne, som har været populære de seneste år. Det er et par armygrønne strømpe, som er fremstillet af uld, hvilket gør dem praktiske i denne kolde periode.

De er egnet til at bruge blive brugt om vinteren, hvilket ikke gør sig gældende for alle Melton strømpebukser. Strømperne kan fåes i en lang række andre farver, som du kan se hos forhandleren.

 

Strømpebukser med hjerter

melton strømpebukser hjerterPris: 99,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Det sidste par Melton strømpebukser vi vil se på er disse lilla strømper med hjerter. Det kan være svært at se på det lille billedet, men der er hjerteprint over det hele. Modellen er ligeledes på lager i andre farver.

 

Lignende artikler fra samme producent: