Melton hjemmesko
11 oktober, 2013

Melton sutsko / hjemmesko

By Billig-Mode.dk

m6 Melton hjemmesko Melton

Det er faktisk ikke vores første artikel om sutsko, da vi tidligere på året har vi skrevet en artikel om sutsko til børn, som du bør overveje at læse. Denne gang vil vi dog koncentere os om et specifikt mærke, hvilket gør at titlen på artiklen er Melton sutsko. I artiklen kan du glæde dig til en oversigt over fordele ved Melton hjemmesko, produktbeskrivelse af to udvalgte sutsko fra Melton, anbefaling af en relevant forhandler m.m.

Melton sutsko udsalg

Melton hjemmesko

Melton er et tøjmærke, der er kendt for børnetøj til både piger og drenge. Producenten er specielt kendt for strømper, strømpebukser og ikke mindst hjemmesko. Melton har været i branchen i mere end 30 år, hvilket gør at de har opnået en relativ stor markedsantal. Derudover har Melton i gennem tiden fået en rigtig god forståelse for kundernes ønsker og behov. Aldersgruppen for Melton fodtøj er 0-16 år – dog er den primære målgruppe 0-12 år. Der er altså både mulige for at købe Melton sutsko til baby, børn og junior.

Læs mere om Melton her: http://www.melton.as/

Derfor bør du købe Melton sutsko: 

  • Melton sutsko er for det første kendetegnet ved at være i meget høj kvalitet. Det gælder generelt for Meltons produkter, da de går meget op i kvalitet. Materialet varierer meget fra hjemmesko til hjemmesko, men man kan altid regne med, at materialet er i top.
  • For nogen har designet ikke så meget at sige, mens det for andre er enormt vigtigt. Ikke desto mindre er Melton hjemmesko topmoderne, hvilket giver endnu en grund til at købe Melton hjemmesko. De fleste Melton sutsko er rimelig enkle med ganske få detaljer.
  • Lige meget om vi taler om sutsko eller vinterjakker, så er prisen naturligvis vigtig. På trods af at melton producerer futter i meget høj kvalitet, så er prisen alligevel fornuftig. Et par typiske Melton hjemmesko koster omkring 150-200 kr. Prisen kan variere, hvilket det gør at man både kan købe hjemmesko, som koster mindre end 150 kr., mens man kan købe nogen, der koster over 200 kr.
  • Sutsko skal helst skal være så afslappende og behagelige som muligt, hvilket gør at pasformen er enorm vigtig. Såfremt du vælger den rigtige størelse, så sidder Melton hjemmesko rigtig behageligt til foden, uden at den bliver for stram eller for løs.
  • Til sidst vil jeg rose Melton for den meget slidstærke bund. Der er rigtig mange hjemmesko, der bliver produceret med en tynd bund, hvilket gør at sutskoen hurtigt bliver slidt op. Melton har dog været så kloge at vælge at producere deres hjemmesko med noget slidstærkt materiale, hvilket gør at de ikke bliver slidt op så nemt. Melton har derudover også haft fokus på at bunden skal være fast, således at dit barn ikke glider og slår sig på trægulvet.

Melton sutsko udsalg

Melton hjemmesko

 

De første hjemmesko jeg vil kigge nærmere på er disse Melton sutsko fra Kids-World. Der er tale om et par meget klassiske- og moderne hjemmesko til børn. Er du på kig efter et par lune hjemmefutter i uld, så kunne disse hjemmesko meget vel være noget for dig. Der er ikke tale om de billigste sutsko på markedet, men at de er lavet i 100 % uld er en stor fordel. Udover at holde dine barns fødder varme, vil de også være utrolig behagelige at have på og bevæge sig. Disse Melton hjemmesko er skridsikre, hvilket er et kæmpe plus. Der er desværre alt for mange forældre, der ikke går op i om sutskoene er skidsikre eller ej. Først den dag hvor dit barn glider og slår sig, går det op for mange at et par skidsikre sko er en bedre idé.

Da der er tale om et par hjemmesko i høj kvalitet, god pasform, skridsikkert materiale, så ligger de i den høje ende hvad angår prisen. For en pris på 279,95 kr. kan man blive ejer af disse hjemmesko. Det skal desuden nævnes, at hvis du køber dem hos den anbefalede forhandler, så får du fri fragt, hurtig levering (1-2 dage) og naturligvis 14 dages returret. Du får hvad du betaler, og hvis du køber disse hjemmesko i uld, bliver du næppe skuffet pga. den høje kvalitet.

Forhandler: Kids-World

Melton sutsko

 

Et andet eksempel på Melton sutsko er overstående hjemmesko i råhvid. Det specielle ved disse hjemmesko er at de er håndlavet, hvilket gør dem ekstra hyggelige. Materialet er 100 % merino uld, hvilket både gør hjemmeskoen varm samtidig med at det er behageligt for foden. Modsat den forrige hjemmesko, så er der ikke særligt meget hæl ved denne sko. Der er dog en lille skindsål, som ikke er helt så slidstærkt som den forrige model.

Disse Melton hjemmesko er mest henvendt babyer i alderen 0-1 år. Lige nu kan du vælge mellem følgende størrelser:

  • 0-3 mdr.
  • 0-6 mdr.
  • 6-9 mdr.
  • 9-12 mdr.

Befinder din baby sig i den alder, så kunne det måske være en interessant hjemmesko for dig. Hjemmeskoene kan med fordel både bruges i vuggestue / børnehave og derhjemme.Det er især vigtigt i vinterperioden, at dit barn har sutsko med i vuggestuen / dagplejen, da gulvet oftest kan være koldt.

Prismæssigt vil mange foretrække disse hjemmesko fremfor de andre vi har nævnt. Prisen er nemlig kun 149,95 kr., hvilket man må sige er en ganske god pris for et par håndlavet futter.

Forhandler: Kids-World

Andre Melton sutsko

Indtil videre har jeg kun været inde på to specifikke Melton hjemmesko, men selvfølgelig er udvalget meget større. Nedenfor kan du se en lille billedeserie af nogen af de andre Melton sutsko, som du kan købe på nettet.

Melton sutsko udsalg

Melton sutsko Melton hjemmesko Melton Melton futter

Melton hjemmesko m6 Hjemmesko Melton Melton

Med det store udvalg af Melton futter på nettet, burde der være en god chance for at finde et par hjemmesko, der er noget for dig.