Mikk-Line flyverdragt
6 november, 2013

Mikk-Line flyverdragt

By Billig-Mode.dk

Mikk-Line flyverdragt Mikk-Line flyverdragter Mikk-Line

Det er ikke så forfærdentlig længe siden, at vi udgav en artikel om Mikk-Line termotøj her på siden. Artiklen blev modtaget positivt, hvilket gør at det igen skal handle om Mikk-Line. Helt præcist skal det handle om Mikk-Line flyverdragter, hvor du bl.a. kan glæde dig til en gennemarbejdet test af deres flyverdragter. Derudover finder vi også den Mikk-Line flyverdragt, der er bedst i test.

ForhandlerMikk-Line flyverdragterLæs mere / Gå til forhandler
Hos denne forhandler finder du et stort udvalg af Mikk-Line flyverdragter. Du kan shoppe blandt ikke mindre end 31 flyverdragter i forskellige farver og mønstrer. Hvis du leder efter billige priser og / eller gode tilbud på Mikk-Line flyverdragter, så vil jeg anbefale dig at klikke forbi siden.

Test

I Sverige på www.bäst-i-test.se har de lavet en masse forskellige undersøgelser af flyverdragter fra kendte mærker. I forbrugeren testen vandt Mikk-Line, hvor Oxford Snowsuit stjal førstepladsen. Testen er blevet foretaget i en svensk SFO, hvor børnene er rigtig meget udenfor. Da børnene er så meget ude som de er, har de brug for noget påklædning, der kan tåle til både regn, blæst, minusgrader og sne. Der blev udvalgt 16 flyverdrager fra 13 forskellige producenter, som skulle være en del af testen. Fra Mikk-Line var det den populære Oxford Snowsuit der deltog. Hver flyverdragt blev testet af mindst to børn, hvorefter forældrene skulle give flyverdragterne en bedømmelse. For bedst at sammenligne de forskellige flyverdragter, var flyverdragt inddelt i 3 forskellige priskategorier.

De tre kategorier var henholdsvis budget, mellemklasse og premium. Mikk-Line flyverdragter er kendt for at ligge i den lave ende prismæssigt, hvilket gjorde det oplagt at tilmelde sig til budget. Oxford Snowsuit blev bl.a. rost for at have en høj åndbarhed og derudover var det den mest vandtætte flyverdragt af de testede dragter. Stoffet er vindtæt, men det nævnes samtidig at stoffet kan blive en smule stift ved meget lave temperaturer. Flyverdragten vejer imponerende lidt, samtidig med at pasformen er rigtig godt. Sidst, men ikke mindst vandt de med denne Mikk-Line flyverdragt, fordi at den kan holde dit barn varmt og kan klare stærk kulde. Med andre ord er det altså den ultimative flyverdragt.

Mikk-Line flyverdragt bedst i test

Her på Billig-Mode.dk har vi besluttet os for at kåre en bedst i test. I den anledning har vi kigget på ikke mindre end 31 forskellige flyverdragter fra Mikk-Line. Det har derfor været rigtig svært at vælge en bedst i test, da alle Mikk-Lines flyverdragter rummer nogle imponerende kvaliteter.

Mikk-Line flyverdragter kan inddeles i tre priskategorier:

Billig pris – Ca. 549,95 kr.

Mellem pris – Ca. 649,95 kr.

Højeste pris – Ca. 749,95 kr.

Udfra vores test er vi kommet frem til at man får mest for pengene ved at vælge en af de Mikk-Line flyverdragter, der sælges til mellem pris på 649,95 kr.

 

Mikk-Line flyverdragt

 

Ovenfor ser du en sort Mikk-Line flyverdragt. Der er Mikk-Line flyverdragter, som er specielt henvendt til henholdsvis piger og drenge, mens de også producerer flyverdragter i unisex. Overstående Mikk-Line flyverdragt er både til piger og drenge, hvilket gør det til en attraktivt flyverdragt uanset barnets køn. Udover de hvide detaljer ved lynlås fortil og ved lommerne samt reflekserne, så er dragten ensfarvet sort. Det er altså en meget simpel flyverdragt uden alt for mange designmæssige detaljer, hvilket gør den elegant og stilfuld.

Som sagt er der to lynlåslommer fortil, som kan være praktiske i mange tilfælde. Ved ærmerne af denne Mikk-Line flyverdragt er der elastik, hvilket gør at den sidder tæt ved ærmerne, så kulden ikke siver ind. For at gøre flyverdragten rigtig behagelig at have på er der forstærkningen på knæ og bagdel. Der er en stor og aftagelig hætte, som kan beskytte dit barn mod regn og sne.

Ved ærmerne er der store reflekser, som gør at dit barn bliver set i trafikken. I vinterperioden kan det ikke understreges nok hvor vigtigt det er at overtøjet indeholder reflekser, så det er et stort plus med de synlige reflekser. Denne Mikk-Line flyverdragt er testet til en temperatur ned til -25 grader. Heldigvis bliver der aldrig så koldt i Danmark, men den kan ligeledes være praktiske i andre (koldere) lande.

Flyverdragten kan godt tåle at komme i vaskemaskinen og tørreskabet. Det anbefales at vaske flyverdragten med en temperatur på 40 grader. Man bør dog helst vaske flyverdragten så lidt som muligt, da det ellers kan gå udover kvaliteten.

Flyverdragten er både vind- og vandtæt og ikke mindst åndbar. Mikk-Line flyverdragten er testet til et vandsøjletryk på 8000 mm og åndbarhed på 5000 mm. For både vandsøjletryk og åndbarhed anbefaler vi altid mindst 5000 mm, så det er ganske optimalt.

Som vi har skrevet længere kan man købe denne Mikk-Line flyverdragt til 649,95 kr. inkl. fragt.

Mikk-Line flyverdragter kan købes i følgende størrelser: 74 – 80 – 86 – 92 – 98 – 104 – 110 – 116 – 122 – 128 – 134 – 140

Har du et barn (eller flere), der kan passe en af de nævnte størrelser, så vil jeg uden tvivl anbefale en Mikk-Line flyverdragt.

Kilder:

Mikk-Line.dk
Bäst-i-test.se