Mikk-Line termotøj
28 oktober, 2013

Mikk-Line termotøj

By Billig-Mode.dk

Mikk-Line termotøj med fleece Mikk-Line termotøj


ForhandlerMikk-Line termotøjLæs mere / Gå til forhandler
Mikk-Line termotøj
Hos denne forhandler finder du muligvis Danmarks største udvalg af termotøj fra det danske mærke Mikk-Line. Der er både termotøj med fleece fleece, uden fleece og i andre kvaliteter. Forhandleren har desuden en masse tilbud på Mikk-Line termosæt.

På trods af at vi har udgivet over 200 artikler i gennem tiden, har vi ikke skrevet en eneste artikel om termotøj. Derfor har vi nu valgt at skrive en artikel om netop termotøj og helt præcist Mikk-Line termotøj. Termotøj er nemlig bredt, så derfor vil vi hellere have fokus på et specifikt mærke, hvor vi denne gang har udvalgt Mikk-Line med gode argumenter.

Mikk-Line

Mikk-Line er et dansk tøjmærke, som har skabt udendørstøj i mere end 20 år. Mikk-Line går ind for kvalitet, design og funktionalitet. Mikk-Line producerer tøj, der dækker børnenes behov i gennem alle 4 sæsoner. Udover termotøj som denne artikel handler om, så er Mikk-Line også kendt for deres flyverdragter, elefanthuer, gummistøvler og vinterjakker. Det er altså primært beklædning, som er praktisk til efterår og vinter. Høj troværdighed er desuden noget der betyder meget for dem. Derfor er nogle af deres produkter testet af “Teknologisk institut”, da de ønsker at sikre den høje kvalitet af deres produkter:

Du kan blive meget klogere på konceptet, produkterne, firmaet m.m. her: http://www.mikk-line.dk/

Mikk Line termotøj Mikk-Line termotøj

Mikk Line termotøj – test

Vi er vilde med at teste forskelligt beklædningsgenstande, og denne gang er turen kommet til Mikk-Line termotøj. Jeg har udvalgt ét Mikk-Line termosæt, som skal repræsenteret Mikk-Line termotøj helt generelt.

Mikk-Line termotøj

 

Vi har udvalgt overstående Mikk-Line termotøj, hvor vi vil kigge på kvalitet, design, detaljer og meget andet.

Der er tale om blåt Mikk-Line termotøj med fleece. Sættet kan udover blå også købes i grøn, rød, mørkepink og pink, så der er noget for både piger og drenge. Det er et 2-delt sæt, som består af et par termobukser og en termojakke.

Selve designet er meget enkelt. Det er ensfarvet termotøj, hvor farven er lidt mørkere ved ærmer, hals og ben. De mange firkanter på både bukser og jakker giver dog termotøjet lidt mere liv designmæssigt. Derudover er der 3 små ringe ved både bukser og jakke, som er små udseendesmæssige detaljer.

Mikk-Line termotøj har gennemgående lynlås på jakken, som gør den nem at tage af og på. Termojakken har to store lommer fortil. Derudover har jakken reflekser både bagved og foran, som øger dit barns sikkerhed i trafikken. På både ryg og front er der desuden fleece, som gør jakken praktisk til at blive brugt som en overgangsjakke.

Bukserne er med regulerbar livvidde, som passer til dit barn, så de sidder godt til kroppen. Der er ligesom jakken også reflekser både for og bag. Det kan være svært at se på det lille billede, men termobukserne har desuden slidstærke forstærkninger ved bagdelen og knæene.

Mikk-Line termotøj er som regel producere af 100 % polyester, som er i en god og blød kvalitet. Dette termosæt kan købes til babyer fra 1/2 år op til børn på 8 år. Den mindste størrelse for Mikk-Line termotøj generelt er 74, mens den største størrelse er 140. Der er altså termotøj til både små- og store børn.

Pris: 299,95 kr.

Karakter: 4,5 ud af 5

Selvom dette Mikk-Line termotøj kan købes til en lav pris på kun 299,95 kr., er det faktisk muligt at købe Mikk-Line termotøj endnu billigere. Kids-World.dk som vi har besøgt, sælger nemlig termotøj fra Mikk-Line fra kun 119,95 kr. Den generelle pris ligger på 200-300 kr., hvilket jeg vil mene er yderst billigt, set udfra hvor meget kvalitet man får for pengene.

Mikk-Line termotøj med fleece

Da vi var ude og teste termotøj fra mærket Mikk-Line, fandt vi hurtigt ud af, at det var Mikk-Line termotøj med fleece, der var mest populært. Det termosæt vi testede lidt længere oppe i artiklen var ligeledes med fleece. Stort set alt Mikk-Line termotøj er med fleece, men de tilbyder også termotøj uden fleece og med foer. Vi anbefaler dog at man køber termotøj med fleece, da det holder dit barn varm samtidig med at det er meget behageligt at have på. Man skal oftest give en smule mere for termotøj med fleece fremfor uden. Dog anbefaler vi at man giver den ekstra 100 krone seddel, da forskellen oftest er stor.

Mikk-Line termotøj tilbud

Sidste punkt på dagsordren er at undersøge om der findes nogle gode tilbud på Mikk-Line termotøj. Det er oftest meget svært at finde tilbud på kendte mærkevarer, men denne gang er det heldigvis lykkedes. Hos Kids-World.dk har de nemlig rigtig mange gode tilbud på Mikk-Line termotøj til både piger og drenge. Hos forhandleren kan du oftest spare 20-40 % på udvalgt termotøj. Der er oftest tale om termotøj, hvor lagerstatus er lille, hvilket gør at man skal reagere hurtigt. De har bl.a. tilbud på termotøj med fleece, hvor man kan spare over 100 kr. Forhandlerne har desuden fri fragt, så du ikke skal tænke på eventuelle ekstra omkostninger forbundet med købet.

Her er nogle af de tilbud vi fik øje på

Skærmbillede 2013-10-28 kl. 21.37.55 Skærmbillede 2013-10-28 kl. 21.38.00 Skærmbillede 2013-10-28 kl. 21.38.07