20 februar, 2017

Miniguide: Det skal du vide om epoxy gulv

By Billig-Mode.dk

Epoxy gulv er en særlig gulvtype, som i stigende grad bliver efterspurgt af danske boligejere. Det er ikke mange år siden, at denne gulvtype udelukkende blev anvendt i industrielle sammenhænge. I dag vil man opleve, at epoxy gulv også findes i rigtigt mange private hjem landet over. Vil du også være med på moden, så kan du skifte gulvet i din elskede bolig.

De mest fremtrædende fordele ved epoxy gulv

Hvorfor skal jeg bruge penge på epoxy gulv? Det skal du gøre af nedenstående grunde, som vi vurderer er de mest fremtrædende:

  • Gulvet er nemt at holde rent og pænt
  • Gulvet har en fantastisk slidstyrke
  • Gulvet passer stilmæssigt ind i de fleste hjem
  • Gulvet kan monteres på mange forskellige måder (du kan lave dine egne mønstre o.l.)

Der er rigtigt mange danskere, der er blevet introduceret for denne gulvtype i Nybyggerne på TV2. Der er tale om et populært boligprogram, som gang på gang har haft høje seertal. Du kan også sagtens have hørt om epoxy gulv i andre sammenhænge.

Har du besøgt et moderne shoppingcenter eller en fin restaurant, så er det ikke usandsynligt, at denne gulvtype har været anvendt. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og hvordan man kan bruge epoxy gulv. Det er f.eks. meget normalt at montere gulvet i køkkenet, bryggerset eller badeværelset.

Sådan sikrer du dig den laveste pris på epoxy gulv

Nyt gulv koster ikke nødvendigvis en formue – i hvert fald ikke hvis du foretrækker epoxy gulv. Gulvtypen befinder sig i et prisleje, hvor de fleste boligejere kan være med. Skal du vælge mellem flere gulvtyper, så vil prisen selvfølgelig være en af de vigtigste faktorer.

Epoxy gulv pris (indhent tilbud, sammenlign og vælg det bedste tilbud)

Vi er tilhængere af at indhente tilbud fra flere virksomheder, hvis man gerne vil finde frem til den bedste pris. Sammenligner du tilbud, så vil du til sidst stå tilbage med det bedste tilbud. Det er en meget simpel strategi, som kan spare dig for mange penge.

image006-1