Minymo flyverdragt test
14 september, 2013

Minymo flyverdragter

By Billig-Mode.dk

Minymo flyverdragt Minymo flyverdragter

Da vi for få uger skrev en artikel om test af flyverdragter, så omtalte vi bl.a. Minymo flyverdragter. Siden den artikel blev artikel blev publiceret har vi fået flere ønsker på at lave en specifik test af Minymo flyverdragter, hvor vi vil komme ind på kvalitet, ydeevne, pris, farver, design og meget andet. Når du har læst denne artikel, så skulle du gerne vide alt relevant information om Minymo flyverdragter.

Minymo hos Kids-World

Historien om Minymo

Minymo er kendt for moderigtigt tøj i god kvalitet til børn i alderen 2-10 år. Minymo er et dansk tøjmærke, der i dag ejes af DK Company. Møller & Co. var de oprindelige grundlæggere af tøjmærket Minymo, men firmaet blev opkøbt af DK Company 2009. Denne handel gjorde grundlag for firmaet DKC Kids Division i Kolding. Der findes også et datter-tøjmærke til Minymo som henvender sig til aldersgruppen 0-2 år.

Hvis man skal forsøge at beskrive tøjet fra Minymo, så er det ofte kendetegnet ved at være farverigt, god kvalitet unikke design og være henvendt til aktive børn. Modsat mange andre tøjmærker, så har Minymo valgt at gøre meget ude af forskellige designs til forskellige køn. De har formået at gøre tøjet til piger meget feminin, mens at tøjet til drengene udstråler vildbasse, samtidig med at der er tænkt over at gøre det maskulint.

Minymo producerer stort set alt indenfor børnetøj, bl.a. regntøj, sommerjakker, vinterjakker og handsker Dog er de mest kendt for deres Minymo flyverdragter, som er blevet som en af de bedste i test anno 2013. Minymo er et af de førende mærker indenfor børnetøj lige i øjeblikket. Langt de fleste fysiske forhandlere samt webshops forhandler mærket Minymo, og det siger meget om, hvor populær dette mærke er.

Minymo flyverdragt test Minymo flyverdragter børn

Minymo flyverdragt – Test

Vi har hørt rigtig meget positivt om Minymo flyverdragter før vi lavede denne test, men vi tænkte alligevel at vi ville undersøge fordelene og ulemperne ved Minymo flyverdragter.

Vandtætheden er i top

Først og fremmest har vi taget et kig vandtætheden, som er yderst imponerende. Tænk lavede en test i 2011, hvor en af Minymos flyverdragter får en flot tredjeplads og får topkarakter for vandtæthed. Minymo udtaler selv at deres flyverdragter kan holde til et vandsøjletryk på op til 8000 mm, hvilket er meget tilfredsstillende for en flyverdragt.

Minymo hos Kids-World

Man tænker måske ikke umiddelbart at vandtætheden er så vigtig, for der er jo ikke tale om en regnjakke, men det er altså vigtigt. I et land hvor der regner meget og hvor børn hopper i vandpytter og bliver drivvåde af regnen, så er det vigtigt at flyverdragten kan holde vandet ude. Der er ligeledes blevet lavet en test, som kunne afsløre at Minymo flyverdragter ikke er hundrede procent vandtætte, men der er trods alt bare tale om en flyverdragt.

Konklusionen er altså at hvis man leder efter en flyverdragt med god vandtæthed, så er Minymo et af de oplagte valg. Ikke desto mindre er det et kæmpe plus at have så god en vandtæthed. Minymo flyverdragter er ligeledes gode til at holde dit barn varmt, og kan holde varm ned til -20 grader. De fleste vil nok tænke at der er tale om en stor og tung flyverdragt, men faktisk er flyverdragterne fra Minymo utrolig lette. En typisk Minymo flyverdragt vil veje omkring 700-800 gram.

Relateret indlæg: Hummel flyverdragter

Kan tåle vask, tørreskab og tørretumbler

Der er desværre rigtig mange flyverdragter, der ike kan tåle at være i tørreskab eller få en tur i tørretumbleren. Det er rigtig upraktisk, for hvis man har brug for at tørre flyverdragten hurtigt, så kan det godt blive en udfordring. Heldigvis tåler Minymo flyverdragterne både tørretumbler og tørreskab, så flyverdragten kan blive tør i løbet af kort tid. Dog skal du opmærksom på at hvis du vælger at tørretumble eller hænge dit barns flyverdragt i tørreskabet, så skal du vælge svag varme. Husk altid at læse vejledningen i dragten, som fortæller dig hvordan og hvorledes du skal gøre.

Udover at flyverdragterne kan tåle at blive tørretumblet og komme i tørreskabet, så kan de også tåle at blive vasket. Endnu engang henvises du til anvisningen i den enkelte flyverdragt, hvor du bliver informeret om, hvordan flyverdragten skal vaskes.

På trods af at det er muligt både at vaske og tørre flyverdragtene fra Minymo, anbefaler vi at man gør det mindst muligt. Vasker man flyverdragten for tit, så kan man risikere at det går udover vandtætheden og farven.

Minymo flyverdragter er i god kvalitet

Kvaliteten er uden tvivl den vigtigste faktor, når man skal købe en flyverdragt. Hvis man køber en billig flyverdragt i et supermarked, så kan man ikke forvente at kvaliteten er god. Minymo er dog en af de få mærker, der kan tilbyde flyverdragter i god kvalitet til en rigtig skarp pris. En typisk Minymo flyverdragt består af 100 % Oxford Nylon i indersiden og 100 % polyester i ydersiden, hvilket er ganske fornuftigt. Man kan helt sikkert få en flyverdragt i bedre kvalitet, men så skal man også forvente at skulle have mange flere penge op ad lommen. Til den lave pris vil jeg mene at Minymo flyverdragter er nogle af de aller bedste til prisen.

Kvalitet for alle pengene

En typisk Minymo flyverdragter koster fra 600 kr. til 800 kr., hvilket er en rigtig fin pris i forhold til gode kvalitet. Jeg vil uden tvivl mene at prisen er et kæmpe plus, for man får altså rigtig meget kvalitet for pengene. Hos Kids-World er det rent faktisk muligt at købe Minymo flyverdragter fra 349 kr., hvilket er uhørt billigt. Der er dog højst sandsynligt tale om et midlertidligt tilbud, så det kan være fordelagtigt at slå til, mens man kan.

Kigger man rundt på diverse blogs og debatforummer, hvor folk har skrevet om Minymo flyverdragter, så virker der til at være en rigtig høj tilfredshed. Minymo bliver især rost for den gode kvalitet og deres unikke designs.

Kids-World – Minymo flyverdragter fra 349,95 kr. inkl. fri fragt

Minymo flyverdragten

 

Vi har udvalgt en af de absolut mest populære flyverdragter fra Minymo. Ovenfor ser du en Minymo flyverdragt i farverne blå / marineblå og med orange striber. Flyverdragten er propfyldt med gode detaljer som aftagelig hætte, to lange lynlåse foran, elastik i ryggen så flyverdragten sidder tæt, reflekser, gummistropper og mange flere detaljer. Denne flyverdragt har coating ved ærmer og fødder, hvilket gør at vandet ikke kan trænge ind i foeret. Derudover har flyverdragten også teflon coatet overflade, hvilket gør den endnu mere smudsafvisende. Flyverdragten kan holde sig varm til temperaturer ned til -20 grader, da den er foeret med Thinsulate foer.

Flyverdragten er testet til at kunne klare et vandsøjletryk på 8000 mm samt en åndbarhed på 4000 mm.

Kids-World – Pris: 799,95 kr. hos Kids-World.dk inkl. fri fragt

 

 

Relevante links:

1.Test af Minymo flyverdragter hos Forbrugerlab.dk
2.Test af Minymo flyverdragter hos Politiken.dk
3. Reima flyverdragt