Miraclesuit badetøj
22 juni, 2015

Miraclesuit badedragt

By Billig-Mode.dk

I disse uger og måneder bliver der solgt rigtig mange tusinde badedragter i de danske butikker og webshops. På baggrund af nye statistikker er det tydeligt, at rigtig mange kvinder leder efter en Miraclesuit badedragt. I artiklen kan du læse alt brugbar information om Miraclesuit, ligesom du bliver introduceret for deres hotteste badedragter lige nu. Vi kan allerede nu afsløre, at deres badedragter kan købes i mange forskellige designs, og der vil dermed være noget for enhver smag. Uanset om du leder efter en simpel ensfarvet badedragt, eller om du er på udkig efter en unik badedragt i mange farver eller motiver, så vil en Miraclesuit badedragt være et fremragende bud.

Miraclesuit badedragt tilbud

Miraclesuit badetøj – Her er de hotteste badedragter

miraclesuit badedragtPris: 1195 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Når man betaler over tusinde kroner for en badedragt forventer man, at kvalitet og komfort er perfekt. Det er heldigvis tilfældet med denne fine coralfarvede badedragt, hvor der er anvendt fine materialer med høj slidstyrke. Modellen hedder “SANIBEL”, som har været den hotteste model gennem mange år. Badedragten forhandles også i andre farver, hvis coral ikke er din foretrukne farve.

Denne badedragt skiller sig ud ved at have en dyb V-udskåring, ligesom bøjle-BH’en er værd at nævne. Det er meget vigtigt at bemærke, at badedragten kun bør vaskes i hånden. Netop denne Miraclesuit badedragt bliver bl.a. rost for at have en fremragende pasform. Modellen Sanibel er tit udsolgt, så det gælder om at slå til, før den igen bliver udsolgt.

Badedragt med dyreprint

miraclesuit badedragterPris: 1295 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Vil du skille dig ud og tiltrække en masse god opmærksom ved poolen og på stranden, så bør du overveje denne Miraclesuit med dyreprint. Badedragten er henvendt til unge- såvel som modne kvinder i en bred aldersgruppe, som tør iklæde sig iøjnefaldende badetøj.

Tidligere kunder gør opmærksom på, at denne badedragt er lille i størrelsen. Derfor kan det være en idé at bestille badedragten i et nummer større, end hvad du er vant til. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der er den rette for dig, så kan du bruge Zalandos størrelsesguide. Dermed kan du være sikker på, at du bestiller Miraclesuit badetøj i den helt rette størrelse. Badedragten er fremstillet i 69 % polyamid og 31 % elasthan.

 

Det skal du vide om Miraclesuit

Miraclesuit badetøj er blevet et stort hit hos de danske kvinder. Miraclesuit er kendt for deres shapewear, som får det bedste frem i hvert enkelt kvindes figur. Det er netop grunden til, at rigtig mange kvinder med lidt for meget fedt på kroppen vælger en Miraclesuit badedragt. Producenten har et helt klart motto, som er: “look 10 pounds lighter in 10 seconds. Her refereres der til, at man kan se slankere og lettere ud med en af deres produkter. De uopnåelige kropsidealer har gjort, at mange overvægtige kvinder har svært ved at gå på stranden i frygt for at folk kigger på dem eller i værste fald kommer med negative kommentarer. Til disse kvinder vil det være oplagt at købe en Miraclesuit badedragt, hvor man nemt og effektivt kan skjule sit overflødige fedt på bl.a. maven.

Miraclesuits produkter er lavet af et materiale, som kaldes Miratex fabric. Der er rigtig mange danskere, som bruger shapewear under deres hverdagstøj for at tyndere ud. Miraclesuit har ikke blot formået at designe flotte badedragter i forskellige farver og mønstrer, men også badedragter med lang holdbarhed og god pasform. Køber du en Miraclesuit badedragt, så kan du forvente at modtage en badedragt, som kan holde mange år fremover. Zalando har i øjeblikket et stort udvalg af Miraclesuit badetøj, hvor du kan vælge mellem 19 produkter.

Læs mere om producenten her: https://www.miraclesuit.com/