rullekraver mænd
19 oktober, 2015

Moderigtige rullekraver

By Billig-Mode.dk

rullekraver

Populariteten inden for rullekraver er eksploderet de seneste år, og det kan man egentligt godt forstå. Rullekraverne er nemlig gået hen og blevet et must-have blandt modebevidste mænd og kvinder. I dette blogindlæg skal vi se lidt nærmere på trenden inden for rullekraver, ligesom vi vil henvise dig til en fremragende forhandler, hvor du kan købe en ny og moderne rullekrave til en skarp pris.

Trenden inden for rullekraver

Rullekraver er ikke ligefrem et nyt modefænomen, men det er ikke desto mindre en realitet, at popularitet endnu en gang er steget. Vi blev første gang præsenteret for rullekraverne – eller også kaldet turtlenecks tilbage i 70’erne. De såkaldte turtlenecks var ligeledes et stort hit i 90’erne, hvor mange kendisser og interessante personligheder iklædte sig rullekraver. I 90’erne kunne man bl.a. se store personligheder såsom Steve Jobs og Michel Foucault bære de populære rullekraver.

I dag bliver rullekraver ikke blot brugt af kendisser, men af stort set alle mænd og kvinder med en moderigtig stil. En rullekrave skaber ikke blot en elegant og trendy stil, men har også den glimrende funktion, at den kan holde halsen varm. I et køligt land som Danmark vil det være yderst praktisk at eje en rullekrave, som man kan bruge året rundt.

Køb rullekraver på nettet

rullekrave

Hos Billig-Mode.dk har vi altid været store tilhængere af at handle tøj, sko og accesories på nettet. Der er mange fordele ved at handle på nettet, og det gælder naturligvis også, hvis man leder efter en ny rullekrave.

Vi har besøgt forhandleren Teeshoppen.dk, hvor vi har fundet frem til et stort udvalg af rullekraver til mænd til faste lave priser. Her har vi stiftet bekendtskab med en forhandler, som formår at udbyde moderigtig turtlenecks i høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med.

Du kan købe rullekraver i farverne hvid, sort, navy blå og grå til en pris på kun 189 kr. pr. stk. Rullekraverne er fremstillet i 100 % bomuld og byder på en fantastisk pasform.

Følg Teeshoppen på Facebook

Du kan med fordel følge Teeshoppen på Facebook, hvor du vil blive opdateret omkring nye varer, tilbud, konkurrencer og meget mere:

OBS: Dette indlæg er sponsoreret