armbånd dame
19 oktober, 2015

Moderne armbånd til herre og damer

By Billig-Mode.dk

Accesories er fantastiske, fordi de kan peppe enhver stil op, hvilket er blandt de fantastiske evner, som et armbånd besidder. Armbånd er en populær accesorie blandt både herre og damer, som ønsker at pynte deres håndled med moderne armbånd. Hos Billig-Mode.dk har vi testet og vurderet forskellige armbånd til både herre og damer, som du kan læse alt om i denne artikel.

Thread Etiquette

Pris: 389 kr.

Læs mere: Thread Etiquette armbånd

I vores jagt efter de fedeste armbånd på det danske marked, faldt vi bl.a. over dette armbånd fra Thread Etiquette. Det er et moderne armbånd med unikke detaljer, som har skabt stor begejstring hos redaktionen. Vi forelskede os mere eller mindre i dette sorte armbånd med sølv anker, som fungerer fremragende med andre accesories – f.eks. ure. Vi har opdaget, at et armbånd som dette fungerer rigtigt godt med et sølv ur fra f.eks. MVMT. Dette lækre armbånd kan også findes i andre farver og vil være det perfekte valg for dig, som leder efter et billigt og moderigtigt armbånd i høj kvalitet. Vi giver desuden dette armbånd topkarakter i forhold til komfort, da det sidder rigtigt behageligt omkring håndleddet.

Tayroc

Pris: 399 kr.

Læs mere: Armbånd til herre fra Tayroc

Her er endnu et armbånd til herre, som fra redaktionens side har fået mange positive ord med på vejen. Det er et flettet sort læder armbånd, som med sit stilrene look vil kunne pynte på enhver mands håndled. Det er et armbånd, som fungerer perfekt sammen med ure i matchende stil. Det kunne f.eks. være et guldur fra MVMT eller Tayroc, hvor man kan sætte prikken over i’et med et flot armbånd fra Tayroc. Vi kan ligeledes anbefale at kombinere dette armbånd med et ur fra Tayroc, hvor du vil kunne skabe en fuldendt look.

PerleMust armbånd

Pris: 249-349 kr.

Læs mere: PerleMust armbånd til damer

Hos de kvindelige forbrugere er der opstået en stor popularitet omkring de fantastiske armbånd fra PerleMust. Efter at vi har fået lov til at kigge nærmere på disse armbånd, er der ikke længere nogen tvivl om, hvorfor disse armbånd er blevet så populære. PerleMust har formået at fremstille armbånd med perler, hvor der er fokus på både design, komfort og kvalitet. Armbåndene kan købes i en lang række forskellige farvekombinationer, og du kan med stor sandsynlighed finde et perlearmbånd efter din smag. Vi er helt vilde med de mange flotte perlearmbånd, som kan bruges af kvinder i en bred aldersgruppe.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret