bælter til mænd
11 oktober, 2014

Moderne bælter til mænd

By Billig-Mode.dk

bælte

Vi har efterhånden fået rigtig mange henvendelser fra vores mandelige læsere, som har ønsket en artikel omhandlende moderne bælter. Nu har vi så valgt at tage fat i emnet, og du kan dermed forvente at få en masse inspiration til moderigtige bælter til mænd. Som sædvanlig har vi fundet en dansk forhandler, hvor du med sikkerhed kan finde et bælte efter din smag.

Shop bælter på nettet

Hvis du er på udkig efter et nyt bælte, så anbefaler vi at handle på nettet. Vores indtryk er, at man finder det største udvalg af bælter i høj kvalitet, fordelagtige priser samt mulighed for at handle 24/7.

Vi har besøgt forhandleren, Modebaelter.dk, som er en af ny nichevirksomhed med fokus på herrebælter. Benytter du dig af forhandlerens størrelsesguide, kan du hurtigt og nemt finde frem til den rette størrelse. Derefter kan du tage et kig i deres store udvalg af almindelige bælter og bælter med pladespænde. Deres udvalg er henvendt unge som gamle, som søger et moderigtigt bælte – eller også kaldet livrem.

Modebælter.dk blev grundlagt af iværksætteren, Michael Seest Dumstrei. Kvalitet, lav pris og kundeservice bliver vægtet højt hos den danske virksomhed, som ønsker at alle skal have muligheden for at købe et kvalitetsbælte til en overkommelig pris.

Øvrige fordele:

  • Billig fragt (20 kr.)
  • Gratis fragt v. køb af minimum 3 bælter
  • Høj troværdighed (8,1 ud af 10 stjerner på Trustpilot.dk)
  • Hurtig levering med Post Danmark

Almindeligt bælte

bælterPris:  139 kr.

Forhandler: Modebælter.dk

Her ser du et helt klassisk bælte i sort, som vil klæde enhver mand. Det er simpelt og samtidig meget stilrent, således at det kan bruges sammen med et hvilket som helst par jeans.

Der er tale om et vendbart bælte, som er brun på den side og sort på den anden side.

 

Bælte med pladespænde

bælter til mændPris: 129 kr.

Forhandler: Modebælter.dk

I stedet for huller som ved et almindeligt bælte, er dette herrebælte udstyret med en praktisk spænde. Bælter med pladespænde vil specielt være oplagt at bruge sammen med et jakkesæt, når man skal være ekstra fin i tøjet.

 

 

 

OBS: Dette indlæg er sponsoreret