25 januar, 2017

Fire moderne gaveidéer til mindre skolebørn

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Indlægget er reklame

I dette blogindlæg bliver du præsenteret for fire moderne gaveidéer til mindre skolebørn, som fortjener at blive forkælet. Hvad end du er på udkig efter en fødselsdagsgave eller en julegave, kan du med al sandsynlighed finde en passende gave til ham eller hende.

1. En varm og trendy flyverdragt

Det er ganske problematisk at finde blot ét barn, der ikke elsker at være iklædt en flyverdragt. Flyverdragter bliver brugt af børn i aldersgruppen 0-10 år. Således kan en flyverdragt også være den ideelle gaveidé til et mindre skolebarn. Flyverdragter kan byde på mange forskellige farver, motiver og mønstrer, som kan være tilegnet piger eller drenge – eller begge køn.

Her kan du se udvalget af flyverdragter til børn, hvis du synes, at en varm og trendy flyverdragt er en glimrende gaveidé. Hummel, Wheat, Danefæ og Molo er nogle af de producenter, der er kendt for at fremstille flyverdragter.

2.    En ny (og måske større) skoletaske

En skoletaske holder sig ikke pæn og intakt for evigt, selvom det ville være at foretrække. Vil du glæde et mindre skolebarn, vil du meget vel kunne ramme plet ved at købe en ny skoletaske. Vælger du at på udkig efter en passende skoletaske, skal du typisk tage stilling til både design, størrelse og rumfordeling.

I dag skal der ikke blot være plads til skolebøger, madpakke og penalhus. Der skal også gerne være plads til en computer, som i stigende grad bliver brugt i de lavere klassetrin. Det er generelt vigtigt, at der er god plads til alt dét, barnet har brug for at medbringe i skolen.

3. En sjov og mindeværdig oplevelse

Oplevelsesgaver er ikke kun for voksne. Børn elsker også sjove og mindeværdige oplevelser, som de kan tænke tilbage på, når de bliver større. Såfremt du bruger din kreativitet, vil du hurtigt kunne komme i tanke om mange forskellige idéer til skønne oplevelser. Det kunne f.eks. være en af følgende oplevelser:

  • En dag i zoologisk have
  • En tur i tivoli
  • Biograftur med popcorn og sodavand
  • En weekend i vandland
  • Et titurskort til den lokale svømmehal

Det er en realitet, at børn generelt sætter større pris på oplevelser end materielle ting.

4. En sikker og komfortabel cykelhjelm

Skal du give den perfekte gave til et skolebarn, som cykler i skole hver dag, så vil en sikker og komfortabel cykelhjelm være en perfekt gaveidé. Vigtigheden af at bruge cykelhjelm bør ikke undervurderes, da det kan få fatale konsekvenser, hvis cykelhjelmen bliver fravalgt.

Sikkerhed bør være i første række, når man skal vælge en cykelhjelm. I første omgang skal du gå på udkig efter en CE-mærket cykelhjelm, så du er sikker på, at cykelhjelmen lever op til de europæiske sikkerhedskrav. Dernæst skal du sørge for at vælge et design og en størrelse, der passer til barnet.

Klikker du dig ind på www.ecykelhjelm.dk, vil du erfare, at der findes rigtigt mange moderigtige og sikre cykelhjelme til børn.

image006 (1)