16 august, 2015

Moderne skjorter til mænd på nettet

By Billig-Mode.dk

skjorter til mænd

Er du mand, og leder du efter en eller flere moderne skjorter til sommeren og efteråret, så er du havnet på denne rette artikel. Vi har besøgt en kendt dansk webshop for at finde de fedeste skjorter til mænd i øjeblikket. I artiklen kommer vi med inspiration til den moderigtige mand, som ønsker nye skjorter til sin garderobe.

Skjorter fra Les Deux

Vil du være med på moden, så kan du med fordel købe en skjorte fra Les Deux, som er kendt for moderigtigt tøj med en fantastisk pasform og glimrende kvalitet. Les Deux har et stort udvalg af både langærmede- og kortærmede skjorter.

Les Deux kortærmet skjorte

kortærmet skjorte les deuxPris: 749 kr.

Forhandler: 2trendy.dk

Her er et eksempel på en moderigtig Les Deux skjorte, som er fremstillet af 100 % bomuld. Der er tale om en hvid skjorte med sort print på hele skjorten.

Skjorten er en anelse længere bagpå, hvilket er moderne for skjorter anno 2015. Det er en skjorte, som vil kunne klæde enhver moderigtig mand. Det er ligeledes en god skjorte, som takket være sin hvide farve er med til at fremhæve din solbrune kulør. Du kan med fordel tjekke de øvrige skjorter fra Les Deux ud.

Skjorten er tilgængelig i alle størrelser – Str. S-XL.

 

Billige og moderigtige skjorter fra Minimum

Hvis du er på udkig efter en billig og moderigtig skjorte, så kan du overveje en skjorte fra Minimum. Minimum er især kendt for sin gode pasform, som er med til at fremstille den mandige krop på den bedst mulige måde. Minimum er mest kendt for sin langærmede skjorter, men har samtidig også et fint udvalg af kortærmede skjorter.

Stilfuld Minimum skjorte med denim look

skjorter til mænd minimumPris: 599 kr.

Forhandler: 2trendy.dk

Her får du mulighed for at købe en rigtig lækker skjorte, som har et moderigtigt denim look over sig. Som du måske kan fornemme på produktbilledet er det en skjorte, som sidder godt på overkroppen uden hverken at sidde for stramt eller løst. Det er altså den ideelle pasform til en herreskjorte.

På venstre frontside er der påsyet et lille logobagde, som er med til at sætte prikken over i’et på en flot skjorte. Skjorten er true to size, så du kan blot vælge den størrelse, du normalt bruger i skjorte.

 

 

 

image006-1