sleeve
5 februar, 2015

Moderne sleeves til Mac

By Billig-Mode.dk

sleeve

Selvom størstedelen af artiklerne på bloggen omhandler tøj og sko, så blogger vi fra tid til anden også om tasker, så du kan opbevare og transportere dine ting med stil. Vi har efterhånden modtaget mange henvendelser fra læsere, som har ønsket en artikel om moderne sleeves. I den forbindelse har vi erfaret, at mange af vores læsere ejer en Macbook, så vi besluttede os for at skrive denne artikel om sleeves til Mac. Det er dog vigtigt at bemærke, at de omtalte sleeves i artiklen naturligvis også kan bruges til andre computere end Mac.

Sleeves til computer

Hvis man har købt en Mac eller en anden bærbar computer, bør man beskytte den så godt som muligt. Det gælder især for dig, der ofte er på farten og har brug for at transportere din Mac til skolen, til arbejdet eller på rejsen. Vi anbefaler, at man køber et sleeve, så man trygt kan tage sin computer med ud af hjemmet. Selvom det vigtigste ved køb af et sleeve er sikkerheden, så kan man også gøre sig nogen overvejelser omkring det designmæssige perspektiv. Det er efterhånden muligt at købe sleeves i alle tænkelige farver og i forskellige materialer, så der er noget for enhver smag.

Vi har besøgt den danske forhandler, Evermart.dk, som sælger stort set alt indenfor elektronik. Mediaplaneten forhandler bl.a. tilbehør til iPhone, iPad og Mac, ligesom det er muligt at købe actionkameraer og tilbehør til konsoller på shoppen. Vi kan især anbefale at besøge denne webshop, hvis du er på udkig efter et nyt og trendy sleeve til din computer. Hos forhandleren finder du nemlig et bredt udvalg af sleeves til 13″ og 15″ computere.

Snake skin sleeve

sleevePris: 219 kr.

Forhandler: Evermart.dk

Her er et eksempel på et moderne sleeve med snakeskin design, som kan bruges til din macbook eller windows computer. Den er foret indvendigt, hvilket giver optimal beskyttelse af din bærbare computer. Det er det rette valg for dig, der leder efter et stilrent sleeve, som beskytter din computer imod ridser og slag.

Wool sleeve

sleeves til macPris: 239 kr.

Forhandler: Evermart.dk

I en lidt anden stilart har vi kigget på et gråt sleeve, som kan købes til computere på både 13″ og 15″. Dette sleeve er fremstillet af uld i høj kvalitet og  har desuden trendy læderdetaljer. Den lukkes nemlig med en læderrem, og den   har desuden to lommer foran. Det er bl.a. muligt at opbevare din smartphone, kort og kuglepenne i disse lommer.

 

OBS: Dette indlæg er sponsoreret