Mand med stil
6 august, 2018

Modetrends for mænd der skal stoppe

By Billig-Mode.dk

Mode kommer og går, og i de fleste tilfælde kigger man tilbage og tænker: Hvad pokker havde jeg gang i der?

Hvem husker ikke bukser med svaj, velourbukser og spikes? Ok, måske man skulle have været barn i 90’erne for at huske det, men hvis du lige har brug for et billigt grin, så prøv at google nogle af ovenstående modetendenser…. forfærdeligt. Af lige netop disse årsager har jeg tilladt mig at lave denne liste over fem modetendenser for mænd, som bør stoppe i 2018.

I stedet burde vi prise os lykkelige over, at en lækker blazer stadig holder 100 % og gerne krydre den med et par fede chinos, en knivskarp skjorte og et par sprøde sneakers eller støvler. Tidløst og stilrent design krydret med høj kvalitet – så går du aldrig galt i byen.

Anyways, lad os da kigge på de fem modetendenser, som meget gerne må lade livet i 2018.

Hipster skægget

Okay, det har haft sin tid nu, ikke? Lad os nu bare droppe det der overdimensionerede fuldskæg, som dybest set bare ser grumset og usoigneret ud. Hvis du kører med skæg, hvilket så afgjort kan bifaldes, så sørg for at trimme og pleje det. Tro mig, det vil tage flere point hos det modsatte køn og samtidig sikrer du dig også, at folk ikke kan bruge et tilfældigt i-byen-billede af dig om et par år, når folk med rullende øjne kigger tilbage på nutidens modefænomener.

Joggingbukser

Jeg aner ærligt talt ikke, hvorfor det er blevet en ting. Det ser jo bare sjusket ud. Eneste mulige forklaring, der kan støves op må være, at Nike og andre skomærker har haft bragende succes med at indføre sneakers til den gængse mode, og derefter kom joggingbukserne snigende. Smid i stedet et par sprøde chinos eller et par klassiske jeans på, og du er flyvende. Glem joggingbukserne nu – tak.

Super slimfit bukser

Slimfit er lækkert, sidder godt og er kommet for at blive, men lad os nu holde os fra ekstremerne. De der super slimfit bukser kan måske holde for det modsatte køn, men det ser bare forkert ud til mænd. På med et par slimfit bukser, og stilen er sikret.

Når folk ikke bærer deres tøj ordenligt

Det der med at ligne en, der ikke lader sig påvirke af andres holdninger var måske cool nok i de mindre klasser, men den hører i så fald også kun til der. Tag nu din jakke ordenligt på og lad være med at slæbe den over armene og halvt nede af gulvet – og det gælder i øvrigt alle former for tøj.

Mærkelige insta-poses

Instagram blev i 2017 oversvømmet af posts med influencers med de underligste poses, som f.eks. den med, at hånden skulle over det ene øje, som om der var fløjet noget direkte ind i kikkerten. Eller når en mandlig poser lige ser en tand for hardcore ud på billedet – hvem prøver du at narre? Drop det nu og lad os få normale, lækre og lidt for opsatte billeder tilbage.