Modetrends til mænd denne vinter

Vintertøj til mænd

Spo1

Vinteren er her næsten, og kulden lister sig stille og roligt ind på os. Men er du klædt ordentlig på til tiden, der kommer? Her får I nogle af de trends, der vil være mest fremtrædende denne vinter inden for herremode.

Rock’n’Roll er tilbage

Tro det eller ej, men denne vinter kommer det hele til at handle om rock i alle dets afskygninger. Du kan både hælde mod de mere traditionelle udtryk, eller du kan svinge mere mod goth eller pink, hvis du føler, at det passer bedre med din personlighed. Det betyder sorte stramme jeans, solbriller, sorte jakkesæt, eller hvis du er rigtig modig, kan du gøre det lidt mere vild med for eksempel en blazer i leopardmønster.

Casual 007-look

Et andet look der gør sig godt denne vinter er casual James Bond. På grund af dette looks sofistikerede charme og den øgede popularitet blandt online casino er 007-udseendet nu tilbage på banen. Her skal du finde klassiske elementer frem fra garderoben som polo-shirts, skjorter, pæne bukser, en lækker blazer og også gerne hyttesko. Hold dig til neutrale farver som marineblå, hvid, sort og grå. Denne form for herremode vil gå rent ind hos de fleste.

Sportstøj og athleisure

Sportstøj eller tøj der henter inspiration fra sportens verden har aldrig været større. Nye udtryk som athleisure viser, hvordan elementer fra sports-moden har fundet sin vej ind i selv den generelle modeverden – og endda haute couture. Der bliver brugt andre stoffer som polyester og nylon, og der leges med den sporty stil, selv om det meste af tøjet ikke nødvendigvis er egnet til træning. Det er typisk tøj, der får folk til at føle sig fri, og så handler det i stor grad om komfort.

Udendørstøj

I forlængelse af moden omkring sportstøj ser vi, at såkaldt udendørstøj bliver mere og mere in. Her inkorporeres ting fra udendørs arbejdstøj eller arbejds-gear, der eksempelvis kan ligne noget fra bygningskonstruktion eller bjergbestigning. Det er blandt andet blandingen af shorts med store frakker eller illusionen af tekniske materialer, der tages med. Mærker der før kun var beregnet til friluftsliv og den vilde natur bliver nu mainstream mærker, som folk har på til hverdag.

De vilde sneakers

Når det kommer til meget af den herremode, man ser på det danske og skandinaviske marked, handler det ofte om minimalisme. Men der er dog en undtagelse denne vinter: sneakers. Når det kommer til moden omkring sneakers, handler det lige nu om maksimalisme. Imens resten af tøjet er i rolige og neutrale farver, ser man sneakers i mange, vilde og skrigende farver. Det bliver en form for statement piece, der giver personlighed til dit outfit, og som er med til at vise din personlighed til omverdenen.

Der er heller ikke noget galt med, at man kan tage flere af de ovennævnte stile og blande dem sammen. Eller du kan blande dem med tøjstykker og sko, du allerede har i klædeskabet. Mode handler om at udtrykke sig selv og ikke kun følge det, der dikteres på catwalken.