9 februar, 2014

Molo fleecedragt tilbud

By Billig-Mode.dk

molo teddy fleecedragt molo fleecedragt udo


ForhandlerMolo fleecedragtLæs mere / Gå til forhandler
Spar 50 % på udvalgte Molo fleecedragter
- Ja, det er faktisk muligt at spare op til 50 % Molo på fleecedragter. Klik ind på forhandlerens side og se deres mange gode tilbud på Molo.

Tidligere har vi skrevet om både om både huer– og flyverdragter fra MOLO, og denne gang er det blevet tur til at koncentrere os om fleecedragter. Først og fremmest vil vi beskrive, hvad en fleecedragt egentlig er, hvorefter vi vil kigge på nogle specifikke flyverdragter fra Molo. Sidst, men ikke mindst skal vi selvfølgelig også se nærmere på, om det er muligt at gøre en god handel på en Molo fleecedragt.

Hvorfor købe en fleecedragt?

Der er overraskende mange, der slet ikke kender til fleecedragter, hvilket er en skam. Hvis du skal spørge efter sådan en dragt i en butik, kan du også bruge ordene sovedragt og køredragt, som dækker over det samme. En fleecedragt er rigtig praktiske i hele forår- og efterårsmånederne. En fleecedragt er rigtig praktisk, hvis man skal have børnene ud i en kort periode. Det kunne f.eks. være, at I skulle i en tur til bageren. I sådan en situation vil det være praktisk med en fleecedragt, som er nem at tage på, så I kan komme hurtigt afsted. Et alternativ kunne selvfølgelig være en flyverdragt, men den vil oftest være for varm i disse måneder. En fleecedragt er varm, men alligevel ikke så varm, at den ikke kan bruges i langt de fleste måneder.

Fleecedragter er desuden betydeligt billigere end flyverdragter. Der er selvfølgelig fokus på mærker, design og kvalitet, men kan forvente en pris mellem 200 og 400 kr. Til sammenligning kan en flyverdragt nemt komme op og koste 500-600 kr. Dermed ikke sagt at man skal bruge en fleecedragt i vintermånederne, for det er den ikke beregnet til. En fleecedragt kan i enkelte tilfælde være praktisk om sommeren også, da vejret i Danmark som bekendt er meget svingende.

Molo fleecedragt

Molo er naturligvis ikke den eneste producent af fleecedragter, for der findes mange alternativer. Der findes både gode- og dårlige alternativer, men overordnet set er Molo nogle af de stærkeste indenfor fleecedragter. Ej Sikke Lej, Reima og Katvig er nogle af de mærker, der nærmer sig Molo kvalitetsmæssigt.

Den vigtigste egenskab for en fleecedragt er, at den skulle kunne holde dit barn varm. En anden vigtig ting er, at fleecedragten er både nem- og hurtig at tage af og på. Den vejledende pris for stort set alle Molo fleecedragter ligger på 450-500 kr. Det er en anelse højere over gennemsnitsprisen, men kvaliteten og pasformen er også langt bedre ved Molo fleecedragt sammenlignet med mange andre mærker.

Helt overordnet findes der to forskellige modeller indenfor Molo fleecedragter, som vi vil kigge nærmere på. Der er tale om henholdsvis “Teddy” og “Udo”. Kigger man på udvalgt af fleecedragter fra Molo på nettet, er der ingen tvivl om, at Teddy er den mest populære model.

Molo “Teddy” fleecedragt”

molo teddy fleecedragt   Molo fleecedragt Teddy

Lad os starte med at kigge på den mest populære model – Nemlig “Teddy”. Som du kan se ovenfor har vi udvalgt hele to Molo fleecedragter i henholdvis blå og lilla. De fleste har nok regnet ud, at flececedragten til venstre er henvendt til drenge, mens fleecedragten til højre er til piger. Følgende beskrivelse gør sig gældende for begge fleecedragter, da de er komplet ens udover farven.

Kigger vi først på lukningen af fleecedragten, så er der lynlås fortil, som gør at fleecedragten er rigtig hurtig at få på. Der er en god og stor hætte, som sidder fast på dragten. Denne Molo fleecedragt er henvendt som sovedragt i barnevognen eller som køredragt, når barnet skal have en tur i barnevognen. Den er desuden god til både korte- og lange køreture i bilen. Kvaliteten er 70 % bomuld og 30 % polyester. Netop de 70 % bomuld er med til at gøre fleecedragten rigtig dejlig blød. Det skal desuden nævnes at fra str. 80 og opefter, er der ikke ombuk ved hænderne.

Den bedste pris vi har fundet er 499,95 kr. hos Kids-World.dk. (Primært på lager i de mindste størrelser)

molo fleecedragt udo molo udo fleecedragt

Den anden model er “Udo”, som bl.a. kan købes i blå og rosa. I forhold til lukningen er der ingen forskel i forhold til Teddy, da der også er lynlås fortil ved denne Molo fleecedragt. Det der adskiller disse fleecedragter fra Teddy er bl.a., at de er påsyet to sidelommer, som er formet en babyhånd. En god lille detalje, der giver fleecedragten lidt ekstra liv. Der er ombuk ved både hænder og fødder, som har den funktionelle egenskab, at det kan holde vind og kulde ude.

Designmæssigt er der ikke så meget at beskrive udover det lille påsyede mærke på venstre arm. Der er desuden en forskel i forhold til materialet, da denne Molo fleecedragt er lavet af 100 % polyester. Prismæssigt er der ingen forskel, da disse to fleecdragter ligeledes koster 499,75 kr. / stk. og forhandleren er endnu engang Kids-World.dk

Molo fleecedragt

Der er naturligvis en grund til, at vi har valgt at kalde vores overskrift “Molo fleecedragt tilbud”. Det er nemlig lykkedes os at finde nogle rigtig fine tilbud på Molo fleecedragter, som vi gerne vil fortælle jer om.

Molo fleecedragt

Ovenfor bliver du nemlig præsenteret for 3 knivskarpe tilbud, hvor du kan spare 50 %. Den vejledende udsalgspris er 449,95 kr., men du kan køre disse dragter til kun 224,98 kr. / stk. i øjeblikket. Det er højst sandsynligt restvarer, så der er sandsynligvis kun et meget begrænset antal tilbage.

Alternative produkter:

  1. Ticket To Heaven flyverdragt
  2. Mikk-Line flyverdragt