Molo flyverdragt
4 december, 2013

Molo flyverdragt

By Billig-Mode.dk

molo3 Molo flyverdragt  Molo flyverdragt

ForhandlerMolo flyverdragtLæs mere / Gå til forhandler
Hos Kids-World kan du købe Molo flyverdragter til børn i alderen 1-10 år. Klik ind og se deres store udvalg og gode tilbud på flyverdragter fra Molo.

Hvis man endnu ikke har været ude og få købt en flyverdragt til sit barn, er det ved at være på tide. Vi har indenfor de sidste måneder skrevet om flyverdragter fra mærker som Minymo, Danefæ og mange andre. Et alternativ til disse mærker kunne være Molo, som du kommer til at få et rigtig godt kendskab til efter at have læst denne artikel.

Molo flyverdragt 2013/2014

Vi har for få uger siden lavet en stor test af flyverdragter, hvor Molo flyverdragter var blandt de mest populære sammen med Minymo og Reima.

Vi har lavet en stor test af Molo flyverdragter, hvor vi har haft fokus på kvalitet, vandsøjletryk, design og meget mere. Nedenfor har vi givet hvert enkelt punkt en karakter / vurdering.

Vurdering (1-10):

Design – 9 (Molo er kendt for at producere moderne flyverdragter i en lang række flotte farver. De fleste Molo flyverdragter er ensfarvede, men de har også få flyverdragter med striber og forskellige motiver. Netop det at flyverdragterne fra Molo er så enkle, som de er gør dem meget stilfulde)

Detaljer – (Der er dog også nogle få ulemper ved at stilen er så enkel som den er. Molo har bl.a. undladt lommer på langt de fleste af deres flyverdragter, hvilket ellers kunne være praktisk i visse situationer. Dog har en typisk Molo flyverdragt også mange gode detaljer som snefang i benene, aftagelig hætte, fleece i kroppen, god isolation med både lynlås og knapper m.m.

Vind, vand- og åndbarhed 10 (Det bør være et krav at en flyverdragt både er vind- og vandtæt, og det er Molo flyverdragter heldigvis. Udover at være vind- og vandtætte, er de blevet testet til et vandsøjletryk på 10.000 mm og åndbarhed på 8000 mm. For dem der ikke kender til vandsøjletryk og åndbarhed, kan jeg fortælle, at det er meget høje tal. Vandsøjletryk handler om hvor meget vand flyverdragten kan modstå, mens åndbarhed handler om man kan ånde / undslippe vanddamp (sved) gennem tøjet. Begge ting er rigtig vigtige, når man køber en flyverdragt, så det er et kæmpe plus, at Molo har valgt at prioritere det højt.

Størrelsen 10 (Molo flyverdragterne er alderssvarende, hvilket er grunden til, at de har fået topkarakterer i forhold til størrelsen. Generelt er det rigtig irriterende at købe tøj, der enten er for småt eller for stort. Det gælder især for dig, der godt kan lide at handle på nettet, hvor dit barn ikke kan prøve dragten inden køb. Hvis man har et barn på 5 år og køber du en Molo flyverdragt i str. 5, så skulle den meget gerne passe rigtig godt. Ikke desto mindre er det et stort plus, at man kan forvente at størrelserne er alderssvarende.

Pasform (Pasformen hænger lidt sammen med, om man formår at vælge den rette størrelse. Generelt vil jeg dog sige at Molo flyverdragter har en rigtig god pasform. Flyverdragterne sidder rimelig tæt, så de holder kulden ud, samtidig med at de ikke strammer på nogen måde. Molo har formået at producere flyverdragter, hvor der også er plads til bevæge sig og deltage i forskellige aktiviteter.

Samlet vurdering:  9,2

Modeller

I kategorien flyverdragter er Molo mest kendt for tre modeller, som er henholdsvis Polaris, Pyxis og Hero. Nedenfor kan du få overblikket over, hvilken forskel der er på prisen.

Pyxis – 1100 kr.

Polaris – 1250 kr.

Hero – 1700 kr.

Som du kan se ovenfor er der tale om modeller i tre forskellige prisklasse med en prisdifference på 600 kr. mellem den billigste og den dyreste. På trods af den relativ store prisforskel, så er der ikke rigtig nogen forskelle i forhold til kvalitet og ydeevne. Den eneste betydelige forskel er designet, som er anderledes fra model til model. At Hero koster så meget mere end Pyxis skyldes højst sandsynligt, at Hero er en nyere model.

Anbefaling

Molo flyverdragt

Da der nærmest ikke er nogen forskel på kvaliteten, anbefaler vi at man køber den billigste model, som hedder Pyxis. Ovenfor har vi et eksempel på en Molo flyverdragt fra denne model, som vi vil komme lidt nærmere på.

Vi har bevidst valgt at kigge nærmere på en Molo flyverdragt i en unisex model, så der er noget for både piger og drenge. Dragten er som du kan se orange med enkelte sorte detaljer. Flyverdragten har to lynlåse fortil, som gør det meget nemt for barnet at komme i dragten. Hætten er rummelig og aftagelig. Af øvrige detaljer kan det bl.a. nævnes at flyverdragten har en stjerne ved hver ærme og tapede sømme, synlige reflekser over hele dragten.

Denne Molo flyverdragt har et imponerende vandsøjletryk på 10.000 samt en åndbarhed på 8000 mm. Dragten er desuden både vind- og vandtæt.

Yderstoffet består af Oxford polyester, inderstoffet af polyester fleece og foret af polyester thinsulate. Flyverdragten kan både tåle vaskemaskine og tørretumbler, men det kan påvirke kvaliteten på sigt.

Pris: 1099,95 kr.

Kilde:  http://www.molo-kids.com/