molo
11 februar, 2015

Molo heldragt

By Billig-Mode.dk

Leder du ligesom mange andre danske forældre efter en Molo heldragt til dit barn, så er du havnet på den rette artikel. Molo er en producent, som vi har beskæftiget os med mange gange før her på bloggen. Vi har før blogget om bl.a. Molo flyverdragter og Molo fleecedragter, og nu er turen så kommet til heldragter.  Det er ingen hemmelighed, at Molo heldragter er et hit i Danmark, men hvad er det egentlig, der gør heldragterne så populære? Det er et af de spørgsmål, vi vil forsøge at svare på i artiklen, hvor vi selvfølgelig også vil kigge nærmere på en masse lækre heldragter fra producenten. Vi ved, at mange af vores besøgende leder efter tilbud på Molo heldragter, så vi har naturligvis fundet en masse gode tilbud frem til jer.

Molo heldragt udsalg

Molo heldragt tilbud

molo heldragtPris: 209,96 kr. (Vejledende salgspris: 299,95 kr.)

Forhandler: Kids-World.dk

Det første tilbud vi fandt var denne regnbuestribede Molo heldragt, som er mest tilegnet til piger pga. de valgte farver. Denne heldragt lukkes med trykknap mellem benene og fortil. Den er fremstillet af 90 % bomuld og 10 % elastan, som også vil gøre sig gældende for mange af de andre heldragter hos forhandleren. Hvis du er hurtig, kan du spare 89,99 kr. i forhold til den vejledende salgspris.

 

Molo heldragt med blomster

molo heldragt med blomsterPris: 194,96 kr. (Vejledende salgspris: 299,95 kr.)

Forhandler: Kids-World.dk

Rigtig mange forældre er på udkig efter en Molo heldragt med blomster. Heldragten til venstre har blomster, som skiller sig ud fra mængden. Hvis du zoomer ind på billedet, vil du se, at heldragten er præget af prints af insektblomster. Modellen hedder Fleming, som er lavet af det samme materiale som den overstående heldragt.

Sammenlignet med den vejledende salgspris, kan du spare 104,99 kr. på denne moderne heldragt.

Molo heldragt med stjerner

molo heldragt tilbudPris: 181,96 kr. (Vejledende salgspris: 279,95 kr.)

Forhandler: Kids-World.dk

Her har vi fundet en heldragt med stjerner, som er mere tilegnet til drenge end de to andre heldragter i artiklen. Det er en flot heldragt i grøn med hvide stjerner over hele dragten. Det er muligt at knappe dragten mellem benene og på halsen. Der er desuden gule detaljer i form af de gule syninger i siden. Du sparer lige nu 97,99 kr., hvis du benytter dig af dette tilbud.

 

Udsalg med Molo heldragter

Kids-World.dk har muligvis det største udvalg med Molo heldragter i øjeblikket. Hos forhandleren har de et udvalg på ikke mindre end 36 heldragter fra producenten, hvoraf 24 af disse produkter er på tilbud. Du kan derfor med fordel vælge at slå til nu, hvor du kan spare rigtig mange penge på heldragter i fantastisk kvalitet. Uanset om du køber én eller flere heldragter hos forhandleren, betaler du ikke for leveringen. Du finder heldragter til både piger, drenge og unisex. Størrelserne er henholdsvis 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98. Der skulle dermed være en god chance for, at du kan finde en Molo heldragt, som passer til netop dit barn.