Molo hue
28 december, 2013

Molo hue

By Billig-Mode.dk

Molo huer

ForhandlerMolo huerLæs mere / Gå til forhandler
Leder du efter en Molo hue til en skarp pris? Så vil jeg anbefale dig at klikke forbi denne forhandler

Har dit barn brug for en ny hue? Så anbefaler vi, at du køber en Molo hue til din lille guldklump. Vi har lavet en stor og gennemarbejdet test af Molo huer, som du kan se resultatet af i denne artikel.

Molo hue

I artiklen vil vi kigge på følgende produkter, som vi mener er vigtige for at vælge den rette hue:

  • Kvalitet
  • Pasform
  • Design
  • Størrelser
  • Pris

Kvalitet

Det er ikke en tilfældighed, at vi starter ud med at kigge på kvaliteten af Molo huer. Der er nemlig stor forskel på huer, hvad angår kvalitet, og det skal man være opmærksom på. Langt de fleste Molo huer består af uld og akryl, hvilket er meget optimalt for huer. Det er især en fordel, at huen er lavet af uld, da det er varmt og behageligt. Min vurdering er, at Molo huer er lavet af materiale i høj kvalitet, hvilket både gør huerne varme og slidstærke.

Pasform

Der er ikke så meget at sige til pasformen. Det er naturligt vigtigt at en hue sidder behageligt på hovedet, og det må man sige, at en Molo hue gør. Huerne sidder både tæt til hovedet, så de varmer ørerne, samtidig med at de ikke sidder så stramt, at det bliver ubehageligt på nogen måde. Såfremt du vælger den rette størrelse, så tror jeg, at dit barn vil nyde pasformen.

Design

Det er okay, at være en smule overfladisk, når det handler om tøj og mode. Måske tænker dit barn måske ikke så meget over designet, men det gør du som forældre sikkert. Er du / dit barn til ensfarvede huer, så bør I ikke købe Molo huer. Leder du derimod efter en hue, som er fyldt med farver og sjove motiver, så er Molo det rette valg. Molo er nemlig mest kendte for deres friske huer med striber eller motiver som stjerner eller skiprints. Jeg synes Molo har gjort det ret godt i forhold til design, for huer til børn må gerne være lidt farverige.

Hue

Det er ikke så tit, at man købe huer, hvilket kan gøre det svært at vælge størrelse. Det nemmeste er måske at tage sit barn med ind i en butik og prøve en hue. Vælger man at købe en hue på nettet, så kan du måske få glæde af den nedenstående størrelseguide:

OBS: Guiden er vejledende og passer nødvendigvis ikke til alle

0-1 mdr. = Str. 50

1-4 mdr. = Str. 56 / 62

4-8 mdr. = Str. 74/ 80

9-12 mdr. = Str. 80

1-2 år = Str. 86/92

2-4 år = Str. 98/104

4-5 år = Str. 110

5-6 år = Str. 116/122

6-8 år = Str. 128

De overstående størrelser kan alle sammen købes hos Kids-World.dk. Er dit barn i mellem 0-8 år, så vil du altså kunne købe en Molo hue til dit barn. Er man i tvivl om to størrelser, anbefaler jeg at man vælger den største. Alternativt har de gratis retur hos Kids-World, hvis man skulle have valgt den forkerte størrelse.

Tip: Gå til din lokale børnetøjsforretning  med dit barn og find den rette størrelse. Derefter kan du gå på nettet, hvor du højst sandsynligt vil finde den ønskede hue til en bedre pris end i butikken.

Pris: Sammenlignet med andre huer til børn, så ligger Molo huer i den høje ende prismæssigt. Den vejledende pris ligger på 279 kr., men man kan ofte finde huerne på tilbud. Lige nu har Kids-World.dk hvert fald en række tilbud, hvor man kan vælge mellem 5 forskellige huer til 195,96 kr. / stk. Det er meget individuelt, om man synes 200 kr. for en hue er dyrt eller billigt. Vi mener, at 200 kr. for en hue i samme kvalitet som Molo er en rigtig god pris.

Anbefaling

Molo hue

Ud af de mange forskellige huer man kan prøve, har vi udvalgt én Molo hue, som vi vil anbefale til dig. Huen som vi har udvalgt er unisex, altså både til piger og drenge. Som du kan se på billedet er huen koksgrå med grå stjerner over hele huen. Indvendig er der fleecefor, der er rib ved halsen og ansigtet, så den sidder tæt og behageligt. Hvad angår kvalitet, så er denne Molo hue lavet af 50 % uld og 50 % akryl.

Køber du denne hue hos Kids-World, så kan du nøjes med at betale 195,96 kr. Leveringen er gratis, så det er den endelige pris for en hue, der forhåbentlig kan holde mange år fremover. Skulle den hue ikke være noget for dig, så har de også en masse andre at vælge mellem.

Andre artikler om huer: