Molo fleecejakke
26 februar, 2014

Molo jakke udsalg

By Billig-Mode.dk

Molo jakke udsalg

ForhandlerMolo jakkerLæs mere / Gå til forhandler
Houseofkids.dk er steder, hvor du kan finde en masse gode tilbud på Molo jakker. Der er tale om både sommerjakker, fleecejakker og vinterjakker, som kan købes til fordelagtige priser.

Så kigger vi igen på gode tilbud, hvor vi denne gang retter vores fokus mod Molo jakker på udsalg. Vi undersøger, om det overhovedet er muligt at finde et udsalg med Molo jakker. Derudover kigger vi på Molo sommerjakker, vinterjakker og fleecejakker. For at gøre artiklen så brugbar som mulig vil vi skrive om både fordele og ulemper ved Molo jakker.

Om Molo

Inden vi begynder at kigge på en masse forskellige Molo jakker, vil vi tage et kort kig på virksomheden bag. Der er tale om et barnetøjsmærke fra 2003. Målgruppen er børn i alderen 0-12 år. Deres tøj kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder, men er uden tvivl henvendt til hverdagsbrug. Molo er en virksomhed, der går meget op i børns ønsker og behov. Børn skal have lov at være børn, og det har de bedst mulighed for i gennem ordentlig påklædning. I forhold til design fokuserer Molo på sjove prints, iøjnefaldende farver, hvilket tydeligt kommer til udtryk i gennem deres tøj.

Kigger man på deres sortiment, så producerer de alt fra badetøj og undertøj til flyverdragter og skibukser. Der er kort sagt tale om tøj og sko til alle fire årstider. Prismæssigt er det et halvdyrt tøjmærke, hvor man dog også får meget for pengene. De har nemlig udover design også høj fokus på kvalitet og pasform. Man kan genkende Molos tøj på den lille påsyede stjerne, som fungerer som deres logo.

Vi kunne bruge mange linjer på at fortælle hele Molos historie, men i stedet kan du klikke dig ind på deres hjemmeside. På http://www.molo.dk/ kan du nemlig læse hele historien, deres holdninger og ikke mindst en oversigt over de forhandlere med Molo tøj.

 

Sommerjakke

Molo sommerjakke

 

Her er blot et eksempel på en Molo sommerjakke, som er en meget frisk- og iøjnefaldende jakke. Som jeg tidligere var inde på er Molo kendt for at bruge en masse farver, og det må man sige, at de har gjort i forhold til denne jakke. Jakken består af en lang række farver, som giver den et meget funky look. Med sådan en sommerjakke kan man virkelig skille sig ud, og dit barn vil næppe kunne blive væk for dig.

Kigger vi på detaljerne, så har jakken lynlås fortil, hvor den ene lynlås går skråt ned og den anden går halvt ned. Som man kan se på billedet har Molo jakken også en hætte, som desuden er aftagelig. Selvom kalenderen siger sommer, kan man aldrig være sikker på at regnen bliver væk, hvis man opholder sig i Danmark. Derfor er det en rigtig praktisk med en hætte. Det kan være svært at se på billedet, men sommerjakken har en lomme med velcrolukning og stjernesyning. Molo er en ansvarlig virksomhed, som har sørget for, at der er reflekser på både skuldre og ryg. Ved håndledende er der elastik, så kulden ikke holder sig ude. Kvaliteten er 100 % polyester.

Jakken er fundet hos Houseofkids.dk til 799,95 kr.

Molo vinterjakke

Molo jakke udsalg

 

Nu hvor emnet er Molo jakke udsalg, så har vi selvfølgelig kigget efter nogle gode tilbud. Det lykkedes os bl.a. at finde denne Molo vinterjakke til halv pris på en dansk forhandler. I forhold til sommerjakken vi kiggede på før, er denne jakke meget mere neutral i stilen. Det er en grøn dunjakke med sorte detaljer ved lynlås, hætte og lommer. Det er en jakke propfyldt med fede- og ikke mindst praktiske detaljer. Først er der den aftagelig hætte, som nærmest er uundværligt i vinterperioden. Dernæst er der de to sidelommer med lynlåslukning, som også er en rigtig god detalje.

Jakken består af syntetiske dun, som rent faktisk er håndfyldte. Formålet ved disse dun er at gøre jakken smidig og fleksibel. Modelnavnet er Hackett, og jakken er primært henvendt til drenge.

Den oprindelige pris er 899,95 kr., men det har rent faktisk at være et finde et Molo jakke udsalg, hvor man kan købe den til kun 449,98 kr. Forhandleren med det gode tilbud er Kids-World.dk

Fleecejakke

Molo fleecejakke

 

Efter at have kigget på deres Molo jakke udsalg i få minutter faldt vi over denne fleecejakke med modelnavnet “Urvan”. Det er en rigtig lækker og varm fleecejakke fra det kvalitetsbevidste brand. Det kan være meget svært at se på det lille billede, men jakken er rent faktisk mørkelilla med detaljer i både neonpink og sølv. Den helt store designmæssige detalje ved jakken er den velkendte bjørnekro på begge ærmer. Modsat de forrige Molo jakker, så er denne fleecejakke ikke med hætte.

Jakken er lavet af teddy fleece, hvilket er noget rigtig blødt og varmt materiale. Kvaliteten er 70 % bomuld og 30 % polyester. Den vejledende pris er 399,95 kr.,  men i Kids-World’s store Molo jakke udsalg er prisen kun 199,98 kr. Fleecejakken er dog kun til rådighed i ganske få størrelser, så man skal være hurtig, hvis man vil gøre brug af dette tilbud.

Relaterede artikler: