MOLO vinterjakker "Alpine"
28 september, 2013

Molo vinterjakker til børn

By Billig-Mode.dk

MOLO vinterjakke Alpine MOLO vinterjakker "Alpine" MOLO vinterjakke Pearson

Køb en MOLO vinterjakke til dit barn, hvis du går op i kvalitet, design og komfort. Denne artikel vil handle om MOLO vinterjakker til både piger og drenge, hvor der vil være fokus på 2 forskellige kollektioner af vinterjakker fra MOLO.

Skærmbillede 2013-09-28 kl. 19.03.17

MOLO vinterjakker

Der er vist ingen der er uenige om, at man både kan se på årstiden og mærke på temperaturen at vinteren nærmere sig. Indtil videre har man kunne klare sig med en stor trøje og en vindjakke, men den går ikke meget længere. Klager dine børn over at de ikke længere kan holde varmen, så er det på tide at få købt en vinterjakke.

Jeg vil starte med en kort introduktion af mærket MOLO, til gavn for jer der ikke mærket så godt eller blot ønsker at blive klogere på MOLO. Molo er et dansk tøjmærke fra 2003, som producerer tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet fra MOLO er kendt for at være farverigt og i høj kvalitet. De er specielt kendt for tøj og sko til vinterperioden, som indebærer vinterjakker, flyverdragter, vinterstøvler m.m. Derudover er MOLO tøjet kendt for deres sjove printes som kan være alt fra fodbolde og biler til blomster og bondegårdsudstyr. Det mest velkendte print er dog nok stjernen, som går i igen på meget af MOLO’s tøj.

Skærmbillede 2013-09-28 kl. 19.03.17

Molo “Pearson” vinterjakke

MOLO vinterjakke Pearson

Den nyeste kollektion af MOLO vinterjakker kaldes “Pearson”, som er blevet produceret i en række forskellige farver. Ovenfor ser du et eksempel på en MOLO “Pearson” vinterjakke i lilla og gul. “Pearson” vinterjakkerne til piger er blevet rost for at kunne klare et vandsøjletryk på 10.000 mm samt at have en åndbarhed på 8.000 mm. Det vil med andre ord sige, at der er tale om vinterjakker, der kan klare rigtig meget vand samtidig med at den er god at ånde i gennem. Desuden er MOLO vinterjakkerne fra den nyeste kollektion både vind- og vandtætte, hvilket er et kæmpe plus, da der generelt er meget vind og regnvejr i Danmark.

Ved første øjekast ligner det ikke en vinterjakke med særlig mange detaljer, men faktisk indeholder MOLO vinterjakkerne mange fede detaljer. Kollektionen “Pearson” har detaljer som aftagelig hætte, lynlåslommer, mange gode reflekser, velcro ved ærmerne og mange andre detaljer. Der har specielt været fokus på at holde dit barn varmt og tørt samt at gøre dit barn synligt i trafikken vha. af de mange reflekser.

Der sidder helt sikkert en masse mødre derude, der kunne tænke sig at vide, om det er muligt at vaske og tørretumble MOLO vinterjakker. Til jer der kan jeg svare, at det er muligt at vaske og tørretumble en MOLO vinterjakke. Dog skal man huske at følge anvisningen i jakken. Selvom MOLO vinterjakker kan holde til at komme en tur i vaskemaskine og tørretumbleren, så bør man alligevel gøre det så lidt som muligt, da det kan gå udover jakkens vandtæthed.

Yderstoffet består af 100 % Polyamid, mens inderstoffet og foeret består af 100 % polyester.

Pris: 1.995,95 kr.

Forhandler: Kids-World

MOLO – “Alpine” vinterjakker

MOLO vinterjakker "Alpine" MOLO vinterjakke Alpine

 

Næste kollektion der vil være fokus på er en kollektion af MOLO vinterjakker, som består af både simple og farverige vinterjakker. Mens “Pearson” kollektion var rettet mod piger, så er “Alpine” kollektion rettet mod drenge. Navnet til denne kollektion af MOLO vinterjakker til drenge er næppe helt tilfældigt udvalgt, da disse vinterjakker er praktiske til skiferien. Sammenligner man kvalitet og detaljer samt vandsøjletryk og åndbarhed med Pearson, så er der absolut ingen forskel. Den eneste forskel der er er at Alpine vinterjakkerne er gjort mere maskulint med designet samtidig med at pasformen er en anelse anderledes.

Vinterjakken til venstre er i havblå med neonorange detaljer, mens vinterjakken til højre er hvid med seje printes over det hele med bjerge, skilifte, skihytter m.m. Der er altså MOLO vinterjakker til dem der godt kan lide den vovede stil samtidig med at der vinterjakker til dem, der bedre kan lide den enkle stil.

Pris: Fra 1.995,95 kr.

Forhandler: Kids-World

Relevante links:

MOLO’s officielle hjemmeside