Trænet kvinde med piercing
30 september, 2020

Når du er aktiv og stadig vil passe godt på dine smykker

By Billig-Mode.dk

De fleste af os har desværre fået ødelagt nogle smykker eller tabt nogle smykker under diverse aktiviteter. Nogle på grund af uheld og andre gange fordi vi ganske ikke har dummet os.
Det er bare så brand ærgerligt, at miste sit ynglings smykke eller et uvurderligt arvestykke, fordi vi ikke tænker os om og fjerner vores smykker inden de fysiske aktiviteter.

Hvad gør vi til sport?

I mange sportsgrene er det faktisk ”ulovligt” at bære smykker under kampene. Disse regler er blandt andet indført i mange holdsports som f.eks. håndbold og fodbold. De regler er ikke lavet for at beskytte smykkerne, men for at beskytte udøverne på begge hold.
I mange andre sportsgrene kan du kan du bære både øreringe, næseringe, halskæder, ure og hvad du ellers har lyst til.
De sportsgrene der tillader smykker, er typisk sole sportsgrene som golf, tennis, cykling, badminton osv.

Vær aktiv og tænk dig om

Der er altid en risiko for, at ens smykker tabes eller går i stykker, når vi er fysiske og i bevægelse.

Gør dig selv og dine holdkammerater og modstandere en tjeneste, ved at fjerne dine smykker, inder du skal i gang med kontaktsportsgrenene. Det er ikke et kønt syn, når en person i høj fart hænger fast i en ørering eller et armbånd. Det går ud over begge personer og smykket er højst sandsynligt færdigt.

Hvad kan holde under fysisk udfoldelse?

Alt afhængig af sportsgrenene, så er der smykker og gadgets, der er designet til netop det formål.

Mange ure er f.eks. designet til, at kunne klare rystelserne og slagene. Flere af dem er decideret designet til at kunne hjælpe dig i dine aktiviteter. Det er kan være dykkerure, der kan måle tryk og dybdemeter, hvis du er ude og dykke. Selvfølgelig kan du også tage tid på dykningen og på, hvor længe din iltflaske cirka har igen.

Triatleter, løbere og cykelryttere er også meget afhængige af deres ure. De har nogle mere specielle ure, der udover tiden, også kan måle puls, afstande, pedalbalance og meget mere. Alt sammen informationer der kan hjælpe udøveren til at performe endnu bedre.

Disse ure går forhåbentlig ikke i stykker under aktiviteterne, men du skal sikre dig, at de sidder rigtigt og remmen er intakt. Sådan at du ikke mister det på landevejen, i skoven eller på havets bund.

Beskyt smykkerne

Det er selvfølgelig altid helt op til dig selv, hvor forsigtig du skal være (medmindre dommeren beder dig fjerne smykkerne).
Men vi kan kun råde dig til, at passe godt på de flotte og dyrebare smykker. Tag smykkerne af inden du tager ud på løbeturen eller tager ud til kamp, så du ikke taber eller glemmer dem.
Taber du smykkerne, så er de næsten umulige at finde igen, så læg dem en bestemt plads derhjemme. For skal du lede skovbunden eller stadion igennem, så finder du desværre nok ikke dine øreringe, eller hvilket andet smykke du har tabt.

Kommer det værst tænkelige til at ske med smykkerne, så kan du heldigvis finde rigtig mange flotte og smukke smykker hos Smykke Mester. Deres side hedder SmykkeMester.dk.
Selvom det er svært at erstatte et unikt smykke, så kan du på deres side finde et kæmpe stort udvalg, der forhåbentlig kan hjælpe dig, til at kommer over tabet af dit tidligere smykke. Deres side er helt sikkert et besøg værd. Vil du have en ekstra positiv overraskelse, når du handler online, så brug en rabatkode fra hurtigrabat.dk når du handler hos Smykker Mester. Dette er en rabatkode side, der har imponerende mange rabatkoder til både danske og udenlandske netbutikker. Der kan ligge store besparelser og vente på dig.