Napapijri jakke
31 december, 2013

Napapijri jakke

By Billig-Mode.dk

Skærmbillede 2013-12-30 kl. 18.57.33


ForhandlerNapapijri jakkerLæs mere / Gå til forhandler
På Zalando.dk finder du alt indenfor Napapijri jakker - Anorak, vinterjakker og overgangsjakker til mænd og kvinder.

Det er første gang, men bestemt ikke sidste gang, at vi vil udgive en artikel om Napapijri. Denne gang skal det handle om Napapijri jakker, som er et hit blandt både mænd, kvinder og børn. I denne artikel vil vi bl.a. se nærmere på, om en Napapijri jakke er alle pengene værd, eller om det er opreklameret. Derudover skal vi kigge på, hvad der er specielt ved en Napapijri jakke fremfor øvrige mærker.

Napapijri

Napapijri et norsk udtryk, som betyder den nordlige polarcykel. På trods af det norske udtryk, er Napapijri rent faktisk ikke et norsk mærke. Derimod stammer Napapijri fra Italien, hvor tøjmærket blev grundlagt i 1987.  Det er nu ikke helt tilfældigvis, at de har valgt navnet “Napapijri”. Navnet er blevet valgt som en hyldest til de polarforskere, som nåede frem til Sydpolen. Blandt de polarforskere der nåede frem, var de norske forskere de første. Napapijri er kendt for tøj i høj kvalitet, som er henvendt til det aktive udeliv.Ikke nok med at selve navnet har norske rødder, så går det norske flag også igen på alt deres tøj. Det norske flag vil i de fleste tilfælde være trykt på bryst, mave eller ryg.

Napapijri benytter sig kun af de bedste tekstiler, hvilket gør at deres tøj er i høj kvalitet. Deres tøj er kendt for at være casual, men samtidig ganske elegant og moderigtigt. Udover jakker er Napapijri også kendt for deres skitøj, trøjer og huer.

Vil du vide mere, så anbefaler vi, at du klikker dig forbi deres hjemmeside: http://www.napapijri.com/dk

Napapijri jakker

Efter lidt historie om Napapijri, så er det på tide udelukkende at koncentrere os om jakker. Vil man købe en vinterjakke, så skal man være klar på at slippe 2500-4000 kr. Vil man have en overgangsjakke / vindjakke, så ligger prisen på omkring 2000 kr. En Napapijri er altså ikke for dem, der går efter discount, da Napapijri er et temmeligt dyrt mærke.

Napapijri vinterjakker bliver ofte brugt som skijakke og er meget praktiske til det nordiske klima. Jakkerne kan både købes til mænd og kvinder i fysiske butikker og ikke mindst på nettet. Det er også muligt at finde Napapiri jakker til børn, men generelt er udvalget meget begrænset. De er især populær efor deres dunjakker, som er rigtig varme og kan holde kulden ud i meget lave temperaturer. Når man ser en vinterjakke fra Napapijri, vil man tro, at den er tung pga. sin høje volume. Man vil dog få et chok, for et klassisk vinterjakke fra Napapijri er lige så let som en sommerjakke. Det skyldes, at Napapijri benytter nogen helt specielle materiale, som holder på varmen, samtidig med at det nærmest ikke vejer noget.

Det er en af de fordele, der er ved at vælge en Napajriji jakke fremfor en jakke fra et andet mærke. Man kan have en stor og varm jakke på, uden at man føler, at man er helt pakket ind i en stor dunjakke. Et andet stort plus ved Napapijri jakken er pasformen, som er ganske glimerende. Jakkerne fra Napapijri sidder nemlig godt tæt til kroppen uden at blive alt for meget. Derudover er der selvfølgelig designet, som man altid kan forvente er moderigtigt.

Napapijri jakke

Lad os se nærmere nogen specifikke jakker. Jeg har udvalgt jakken ovenfor, som er en grøn dunjakke fra Napapijri. Vinterjakken er til mænd og kan udover grøn også købes i sort og blå. Fordelen ved den sorte jakker er, at den kan bruges sammen med stort set alt tøj. Fordelen ved den grønne og blå er, at der er mulighed for at skille sig lidt ud fra mængden. Designmæssigt er det en rimelig simpel og elegant dunjakke med Napapijri jakke på bryst og ærme.

Der er lynlås fortil og to store sidelommer med lynlåslukning. Kigger vi på hætten, så er det en hætte med for og løbegang. Kigger vi på kvaliteten, så består jakken af 80 % dun og 20 % fjer. Overmaterialet består desuden af 100 % polyamid (nylon). Derudover skal det nævnes, at jakken IKKE indeholder animalske tekstiler.

Denne Napapijri jakke koster 3615 kr. hos Zalando og kan købes i S-3Xl. Der skulle være en rigtig god chance for, at du kan finde jakken i din størrelse.

Napapijri vinterjakke

Dernæst har jeg taget et kig på en vinterjakke til kvinder. Som du kan se, er det en temmelig lang jakke i forhold til andre Napapijri jakker. Designmæssigt er der ikke meget at skrive om, udover det lille logo, der er på venstre bryst. Ligesom den forrige jakke, har denne også lynlås fortil. Vi anbefaler et par sko med høje hæle, hvis man vælger at købe denne jakke. Det er ikke muligt at tørretumble jakken, men den kan vaskes ved 30 grader. Dog anbefaler vi, at man helt undgår at vaske den, da det ikke er godt for kvaliteten.

Jakken kan købes i XS-XL og koster 2395 kr. hos Zalando.dk. Det er en væsentlig billigere jakke, end den jakke vi kiggede på til mænd. Det skal desuden nævnes, at kvaliteten er den samme for begge jakker.

Læs også: Januarudsalg 2014