Nike træningsbukser
22 januar, 2014

Nike træningsbukser

By Billig-Mode.dk

Nike træningsbukser

ForhandlerNike træningsbukserLæs mere / Gå til forhandler
Hos Smartguy.dk kan du købe Nike træningsbukser til herre - Klik ind og se deres mange gode tilbud
Hos Zalando.dk finder du et stort udvalg af Nike træningsbukser til kvinder til faste lave priser.

Vores seneste artikel på bloggen handlede om sportstasker, og vi vil endnu engang udgive en artikel i sportens tegn. Mens emnet sidste gang var Hummel sportstasker, kigger vi denne gang på Nike og deres populære træningsbukser. Går du og mangler et par gode træningsbukser, så vil du uden tvivl kunne få glæde af artiklen. Efter vores mening er Nike et rigtig godt valg, når man kigger på træningsbukser, og det vil vi selvfølgelig argumentere for i indlægget.

Træningsbukser

Først og fremmest vil det være en god idé at opstille nogle krav til de træningsbukser, man ønsker at købe. Måske har du nogle individuelle krav til bukserne i forhold til dine behov. Hvis du ikke i forvejen har nogle krav, kan du måske bruge nogle af de nedenstående specifikationer:

    1. Bukserne skal først og fremmest have en tilpas tykkelse. På den ene side må de ikke være for tynde, så du fryser dine ben og bukserne ikke kan holde til så meget. På den anden side må de heller ikke være alt for tykke, så du ikke kan få luft til dine ben og du vil begynde at svede meget.
    2. Sørg for at vælge et par bukser som passer dig i både længden og ved livet. Det er hverken sjovt, at have et par træningsbukser, som er for lange eller korte samt at de er løse ved livet. Hvis du er i den mindste tvivl om din størrelse, så smut forbi den lokale sportsforretning og prøv et par træningsbukser. Efterfølgende står det dig frit for at gå på nettet og måske finde bukserne til en billigere pris.
    3. Du bør også overveje farven på dine ønskede træningsbukser. Den mest praktiske farve er sort, og det er også den farve, vi vil anbefale. Ligeledes vil jeg anbefale, at man holder sig væk træningsbukser i hvid – Det gælder især ved udendørsaktiviteter som fodbold og løb.
    4. Sidst, men ikke mindst vil jeg nævne pasformen som et af de vigtigste krav. Bukserne skal selvfølgelig sidde rimelig tæt, men samtidig skal de være behagelige at bevæge sig i. Hvis de er for stramme, så kan det sænke bevægeligheden.

Læs også: Hummel træningsbukser

Nike træningsbukser til damer og herre

Jeg håber, at du kan bruge overstående liste, når du skal vælge hvilke træningsbukser, du vil købe. Det er ikke tilfældigt, at jeg har valgt at skrive denne artikel om Nike træningsbukser. Først lavede jeg nemlig en liste med de krav, som de perfekte træningsbukser skal overholde. Derefter har jeg testet træningsbukser fra forskellige populære mærker, og den store vinder er Nike.

Nike overholdte nemlig samtlige krav over, hvordan et par træningsbukser skal være. Et ekstra plus ved Nike træningsbukser er, at de ikke koster en formue. Nike træningsbukser plejer at koste mellem 200 og 500 kr. Den typiske pris ligger på 350 kr., og så er pengene givet rigtig godt ud. Nike træningsbukser kan bruges til alle former for sport, hvor end man mangler et par bukser til fodbold, håndbold, basketball eller en helt fjerde sport. Går man f.eks. til fodbold, så er det fordelagtigt med et par Nike træningsbukser, da de kan bruges både indenfor og udenfor.

Der findes typisk 4-5 forskellige modeller af Nike bukser. Der er oftest forskel på træningsbukser til mænd og damer, da bukserne til damerne oftest er meget stramme end bukserne til herre. Vi prøver at kigge på et par Nike træningsbukser, så I kan se forskellen i billeder.

Nike træningsbukser

 

Som du måske allerede har regnet ud, så er overstående Nike bukser til damer og piger. Det er ikke bare et tilfældigt par bukser vi har valgt, men derimod de mest populære Nike træningsbukser hos forhandleren, Zalando i øjeblikket. Er du ikke så vild med sort, kan du heldigvis også få bukserne i hvid, grå og rød. Kigger vi først på linningen af bukserne, så er det elastik, som gør at bukserne tilpasser sig dig og din krop. Disse Nike træningsbukser er selvfølgelig åndbare, som er en rigtig vigtig ting.

Bukserne er primært beregnet til fitness, men kan selvfølgelig også bruges til forskellige sportsgrene. Går vi videre til kvaliteten, så er disse bukserne lavet af 61 % bomuld, 33 % polyester og 6 % elasthan. Specielt bomuld gør disse Nike træningsbukser til kvinder rigtig behagelige at have på, da stoffet er meget blødt.

Du er sikkert meget interesseret i at vide prisen for disse træningsbukser, hvis de kunne være noget for dig. Jeg har fundet de omtalte Nike træningsbukser hos Zalando.dk til en pris på 299 kr., hvor de har fri levering.

Læs også: Adidas joggingbukser

Nike træningsbukser herreNu hvor vi lige har skrevet om et par moderne træningsbukser til damer, skal herrerne naturligvis ikke snydes. Derfor har vi valgt et par Nike træningsbukser til mænd i en lidt speciel farve. Bukserne er i en speciel farve – kaldet petrol. Er farven lidt for funky til dig, kan du heldigvis også købe den samme model i både sort, grå og mørkeblå. Det er et par såkaldte sweatpants, som faktisk både kan bruges til fritid og sportslige aktiviteter.

Det kan måske være svært at se på billedet af gode grunde, men disse Nike træningsbukser til mænd har faktisk 3 lommer i alt. Der er to sidelommer samt en én baglomme på højre side. Ved denne model er der snøre i livet, hvor du selv kan bestemme, hvor stramme / løse bukserne skal være. På billedet er bukserne vist med et par smarte Nike sko, som fungerer rigtig godt sammen. Kvaliteten er 100 % bomuld, så de er enormt afslappende at have på.

Forhandleren er Smartguy.dk, hvor du kan købe disse bukser til 349,75 kr. inkl. fragt.