nytårskjoler
19 november, 2014

Nytårskjoler 2014

By Billig-Mode.dk

Nytåret nærmer sig med hastige skridt, og der er allerede rig mulighed for at handle nytårskjoler. Der er visse fordele ved at være tidligt ude, når det gælder nytårskjoler, hvilket vi vil komme mere ind på i dette blogindlæg. Ønsker du at kigge på nytårskjoler 2014 / 2015, så vil du kunne finde inspiration i denne artikel. Vi har udvalgt en række nytårskjoler, som består af både enkle og stilrene kjoler, mens vi også har kigget på kjoler med mange detaljer og et særpræget look.

flotteste nytårskjoler

Når man skal vælge kjole til nytårsaften, kan med fordel gå efter kjoler, som skiller sig ud fra de almindelige festkjoler. Sølv og guld er blot to iøjnefaldende farver, som i en lang årrække har været et hit indenfor nytårskjoler. Kigger man på de nyeste kollektioner, vil det især være de korte kjoler, som kommer til at dominere moden indenfor nytårskjoler 2014.

Nytårskjoler 2014 / 2015

nytårskjoler 2014Mærke: French Connection

Pris: 1675 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Blandt hundredevis af kjoler fik vi bl.a. øje på denne smukke nytårskjole / cocktailkjole fra brandet, French Connection. Hos Zalando er denne moon flower kjole i skrivende stund på top 3 over de bedst solgte nytårskjoler pt. Det er en kort model med kina-flip krave og elegante detaljer i form af palietter. Som det gør sig gældende for de fleste andre kjoler, så foregår lukningen af kjolen på ryggen med lynlås.

Kjolen er fra French Connections nyeste kollektion og er primært tilegnet unge piger og kvinder. Ved denne kjole og en lang række andre nytårskjoler er express levering tilgængeligt, hvis du skal bruge kjolen indenfor meget kort tid.

 

Sølv nytårskjole

nytårskjole 2014Mærke: Miss Selfridge

Pris: 799 kr.

Forhandler: Zalando.dk

For 799 kroner kan du blive ejer af denne yndige, sølv nytårskjole fra Miss Selfridge. Kjolen kan bruges til de fleste festlige lejligheder, men er mest populær som nytårskjole. Det er en kort kjole med normal talje og dyb V-udskæring. Der er lynlås på ryggen og brystindsyning for at sikre den bedste pasform.

Ligesom vores forrige kjole er denne Miss Selfridge kjole også uden ærmer. Såfremt du vil vaske denne kjole, skal det foregå i hånden.

 

Sort nytårskjole

sort nytårskjoleMærke: Dorothy Perkins

Pris: 249 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Er du ikke så meget til de friske nytårskjoler i guld eller sølv, så kan du overveje en klassisk og traditionel sort kjole. Selvom mange ikke vil forbinde en sort, ensfarvet kjole med en nytårskjole, så er det ikke desto mindre en mulighed. Selvom der blot er tale om en sort kjole, så har du mulighed for at pifte dit look op med smykker m.m. Kjolen kan også købes i lilla, mørkelilla og rød.

Det er en knælang kjole uden ærmer og dyb V-udskåring. Prismæssigt er det en af de billigste nytårskjoler. Ønsker du en enkel og billig nytårskjole, så kunne denne sorte nytårskjole meget vel være en fin mulighed for dig.

Det er en meget efterspurgt fest- og nytårskjole, som på nuværende tidspunkt er udsolgt i flere størrelser. Vil du sikre kjolen i den rette størrelse, så kan du med fordel bestille den allerede i dag.

 

Derfor bør du købe din nytårskjole allerede nu

  1. Stort udvalg – De fleste store producenter har lanceret deres kollektioner med nytårskjoler, således at du finder det største udvalg lige nu
  2. Find kjole i rette størrelse –  Du kan med stor sandsynlighed finde den ønskede kjole i den ønskede størrelse (såfremt størrelsen ikke er tilgængelig, vil der i de fleste tilfælde være mulighed for at få den bestilt hjem inden nytårsaften)
  3. Spar penge – Hvis du er tidligt ude, vil du typisk kunne spare penge på nytårskjoler. Jo tættere vi kommer på december, desto mindre chance er der for at finde attraktive tilbud på nytårskjoler 2014.