Ocean
20 januar, 2015

Ocean regntøj

By Billig-Mode.dk

regntøj

Vi kan med stolthed præsentere jer for årets første artikel om regntøj. Efterspørgslen på Ocean regntøj har været stødt stigende de seneste år, og det er der flere gode grunde til. I artiklen vil vi præsentere jer for det danske brand, Ocean, ligesom vi naturligvis vil kigge på producentens forskellige styles indenfor regntøj. Artiklen er henvendt til danske forældre, som har overvejet at købe Ocean regntøj, men som har brug for yderligere information. Hvis du blot leder efter en forhandler af regntøj fra Ocean, kan du ligeledes finde inspiration i blogindlægget.

billigt ocean regntøj

Bag om Ocean

Ocean står for dansk kvalitet i højeste klasse. Hos de danske butikker og online forhandlere har du mulighed for at investere i Ocean fleecetrøjer, regnsæt og ikke mindst softshell jakker. Ocean A/S har eksisteret siden 1958, hvor virksomheden blev grundlagt i en lille by i jylland – Herning. Hvis man sætter pris på et stort udvalg og fornuftige pris, så er vores bedste råd, at man handler på nettet.

Ocean regntøj til børn

ocean regntøjPris: 270 kr.

Forhandler: Farmorsoutlet.dk

Dette Ocean regnsæt til piger er lavet af nylon med PU belægning. Farven er henholdsvis fushsia og hvid med stjernemønster. Regntøjet er udstyret med 3M reflekser på både ben og fodstopper.

Retter vi vores blik imod bukserne, har de seler som man kan vælge at tage af, hvis man vil bruge dem som almindelige bukser med elastik i ben og talje.

Regntøjet er testet til at kunne håndtere et vandsøjletryk på 8000 mm og åndbarhed på 500mvp. Det er desuden muligt at vaske regnsættet ved 30 grader.

Regntøj til drenge

ocean regntøj børnPris: 270 kr.

Forhandler: Farmorsoutlet.dk

Dette regnsæt fra Ocean er mere henvendt til drenge, men kan også bruges af piger på grund af den neutrale farve. Regntøjet er både blødt, kuldebestandigt og smidigt, som tilsammen udgør et glimrende sæt regntøj. Ligesom det forrige regnsæt kan dette sæt ligeledes vaskes ved 30 grader. Dog er det ikke egnet til tørretumbler.

Tøjet er belagt med 210 g polyester. Hvis du køber sættet i en størrelse til 1-5 år, så vil der være elastiske seler og praktisk fixlock-lukning i bukserne. Derudover er der trykknap til justering af liv og elastik i  fodstopper og ben. Regnjakken er med aftagelig hætte og lynlås, ligesom der er reflekser på ærmerne.

Billigt regntøj fra Ocean

I artiklen henviser vi til Farmorsoutlet.dk, som har et attraktivt udvalg af regntøj fra Ocean og en lang række andre mærkevarer. Netbutikken har eksisteret siden 2011 og har opbygget stor popularitet i Danmark ved at satse på et stort udvalg, hurtig levering og god service. Hvis du køber regntøj for minimum 300 kr. er leveringen kvit og frit.

Kilde: http://www.oceanrainwear.dk/?DK.aspx

Relateret indhold: Hummel regntøj + Celavi regntøj